ŽENE POLUDELE ZA FRIZUROM "TIHOG LUKSUZA": Briše godine, dodaje na eleganciji i savršena je za Novu godinu

Kako da napravite elegantnu frizuru za Novu godinu? Evo saveta!

Youtube / Alexx Coll

Najmodernija frizura zavladala je svim društvenim mrežama, a reč je o punđi koju je proslavila Sofija Riči. Mlada manekenka, inače najmlađa ćerka popularnog pevača Lajonela Ričija, smatra se otelotvorenjem "tihog luksuza".

Neko vreme je bila u senci slave svog tate, a onda je odjednom postala omiljena zvezda interneta - njen TikTok nalog prati tri miliona pratilaca. Od njenih klipova, jedan se izdvojio - čuvena glatka punđa "u stilu Sofije Riči" je  oduševila dame širom sveta.

I druge influenserke i jutjuberke su oduševljene njome, a lepa Aleks Kol planira upravo uz takvu punđu da dočeka praznike. Dok Sofija predlaže da kosu očešljate dok je još mokra, Aleks je ipak radije prvo osuši. 

Youtube / Alexx Coll 

Zatim napravi razdeljak na sredini, pa odvoji prednje pramenove - sve one do sredine uha. Zatim preostalu kosu začešlja unazad i veže gumicom na visini na  kojoj želi da joj bude punđa.

Youtube / Alexx Coll 

Aleks ima dosta "nove" kose koja je tek počela da raste, pa sve te tanke i kratke pramičke ona zagladi sa dosta gela. Zatim začešlja i prednje pramenove i spoji ih sa "konjskim repom", a onda ga uvrće sve dok se ne uvije u punđu. Prikači je još jednom gumicom i dobro naprska lakom.

Youtube / Alexx Coll 

Pogledajte i kako Sofija pravi svoju punđu, a pročitajte i kako da brzo skinete stomak ako vas muči mali višak.

This browser does not support the video element.

PUNĐA SOFIJE RIČI  Tiktok/sofiarichiegrainge

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.