Izbor dermatološkinje: Nova Anew Sensitive+ kolekcija

Kompanija Avon predstavila kolekciju proizvoda za anti-aging negu osetljive kože lica.

Promo

"Savremeni život zaista utiče na našu kožu i čini da sve više ljudi primećuje kratkoročnu ili dugoročnu osetljivost. Veoma je izazovno pronaći adekvatne proizvode za takve osetljive tipove kože, naročito kada je koži potrebna i anti-aging nega. Zato sam srećna što mogu da preporučim novu Anew Sensitive+ kolekciju koja ostavlja kožu blistavom i umirenom, a čini je i mekanom i glatkom, ujednačava ten i umanjuje vidljivost sitnih bora", izjavila je dr Tamara Maravić, stručno pojačanje kompanije Avon za Anew kolekciju.

Promo 

Posvećeni razvoju proizvoda koji odgovaraju potrebama žena širom sveta, stručnjaci iz kompanije Avon sproveli su istraživanje sa osobama koje imaju osetljivu kožu, u okviru ispitivanja Anew Sensitive+ kolekcije. Nakon 21 dana testiranja utvrđeno je da proizvodi imaju umirujuće dejstvo i smanjuju crvenilo za samo 72 sata*, dok nagrađivani patentirani sastojak ProtinolTM podstiče proizvodnju dva tipa kolagena za jedriju i zategnutiju kožu.

Promo 

Kolekciju Anew Sensitive čine tri nova proizvoda kako bi pružili kompletnu negu - borbu protiv znakova starenja i negu osetljive kože.

Dermatološkinja dr Tamara Maravić preporučuje da se proizvodi iz Anew Sensitive+ kolekcije koriste zajedno, radi postizanja potpunog i dugoročnog efekta. Nega se sastoji od tri koraka koja čine Anew Sensitive+ kremasto sredstvo za čišćenje lica koje uklanja nečistoće, masnoću i šminku sa kože. Sredstvo se nanosi masirajućim pokretima svakog jutra i večeri na kožu lica i ispira se mlakom vodom.

Promo 

Drugi korak je Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za predeo oko očiju koja umanjuje osećaj suvoće i crvenila, i obogaćena je ekskluzivnim ProtinolomTM, a treći je Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osećaj zategnutosti i elastičnosti, a potrebno ju je umasirati laganim pokretima na očišćenu kožu lica i vrata, ujutro i uveče.

Promo 

"ProtinolTM je već dobro poznat sastojak proizvoda Anew kolekcije koji ne poznaje starosne granice. Ovaj patentirani i nagrađivani sastojak sadrži jedinstvenu kombinaciju aminokiselina koja pomaže u održavanju savršene ravnoteže kolagena, što doprinosi zdravijoj funkciji kože", ističe dr Maravić.

Promo 

Anti-aging ili nega osetljive kože? Više ne morate da birate! 8 od 10 žena je potvrdilo da sada možete imati i jedan i drugi efekat.**

Svi proizvodi iz kolekcije su dermatološki, alergološki i klinički ispitani, nemaju miris, testirani su na različitim tipovima i tonovima kože i odgovaraju osetljivoj koži.

Promo 

Nova Anew Sensitive+ kolekcija dostupna je u Avon brošuri od 1. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn i stiže direktno na vašu adresu!

*zasnovano na kliničkoj studiji sa 10 osoba
**zasnovano na korisničkoj studiji prcepcije sa 108 osoba

Tekst: Promo