HIT FRIZURA ZA JESEN KOJA PRISTAJE ŽENAMA SVIH GODINA: Lako se održava, možete je skupiti u rep, a izgleda fenomanalno

Kosa do ramena odlično pristaje svakom obliku lica, pa je stručnjaci toplo preporučuju svim damama.

Profimedia

Dobra frizura je "pola završenog posla" za izgled žene. Osim boje važno je da pronađemo i dužinu koja nam odgovara, a stručnjaci savetuju da ove jeseni nosimo kosu do ramena, uz dodatak šiški.

Kako je stigla jesen, poželjno je da osim garderobe promenimo i frizuru, a kosa srednje dužine je apsolutni trend sezone. Odično pristaje svakom obliku lica, lako se održava, a ima dovoljno materijala i za rep. Kada vam dosade šiške možete ih skloniti uz pomoć trake ili rajfa za kosu. I sa šiškama možete da se poigrate - ravne ili kose šiške, kako god se vama dopada.

Takozvani lob u kombinaciji sa šiškama je moderni klasik u svetu frizura. Kosa srednje dužine pristaje svima pa je nose žene u svim životnim dobima. Ovaj duži paž savršen je za one dame koje se ne usuđuju na previše drastične promene, i žele da zadrže dužinu, a da pritom imaju frizuru.

Profimedia 

Mnoge poznate dame obožavaju lob, a ako ove jeseni želite da imate frizuru s kojom ćete biti u trendu, odlučite se za kosu srednje dužine u kombinaciji sa šiškama.

Izvor: Lepa&Srećna