KAKO UVEĆATI USNE OLOVKOM DA IZGLEDAJU PRIRODNO: Treba vam još samo sjaj! Pogledajte video!

Kako uvećati usne uz pomoć olovke i sjaja? Pogledajte novi video manekenke Hejli Biber, ona je pravi majstor za to...

Instagram / haileybieber

Šminkom koja deluje prirodno nije baš tako lako uvećati usne, ali Hejli Biber je pravi majstor za to. Izuzetno popularna manekenka je pokazala da to možete da uradite pomoću olovke i sjaja, za vrlo kratko vreme.

Ona se proslavila, između ostalog, baš zahvaljujući svom blistavom tenu i prirodnom šminkanju, a sjaj je njeno moćno oružje. Sad se poslužila i braon olovkom za usne, poput one koja je bila popularna devedesetih godina prošlog veka.

TikTok / haileybieber 

Njen krejon je prilično kremast, a prvo povlači jednu tanju crtu tik iznad linije usana. Zatim je blago razmaže, pa onda povuče još jednu, s tim što je ona pozicionirana malo niže i na sredini se spusti i malo vertikalno - baš po sredini gornje usne.

Pri razmazivanju krejona, Hejli namerno ostavi sredinu leve i desne strane svake usne bez premaza, tako da se vidi prirodna boja usana.

Na kraju, samo dobro namaže usne sjajem, a on stopi ivice tako da šminka izgleda izuzetno prirodno. Možda zvuči komplikovano, ali nije - pogledajte i sami!

This browser does not support the video element.

Kako uvećati usne olovkom i sjajem  Tik Tok/haileybieber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna