ŽENE SE MUČE SA DUGIM NOKTIMA: Kim Kardašijan presekla - Prosto, ne mogu više!

Kim Kardašijan retko ima duge nokte - ovo su njena pravila za manikir!

Youtube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Slavne žene, jedna po jedna, odustaju od dugih noktiju, a sad se ovom trendu priključila i Kim Kardašijan. Rijana i Kajli Džener već su prestale da nose takav manikir i svi se slažu da im ruke izgledaju jednako lepo.

"Ja prosto više to ne mogu!", kaže Kim i objašnjava da sada dugačke nokte nosi samo na snimanju ili ih, eventualno, stavi samo za jedno veče. Kardašijanka se, kako kaže, bavi studijama prava, stalno piše radove i odgovara joj da joj nokti budu kratki. Njeno estetsko opredeljenje je minimalizam i neguje ga i u svom domu i garderobi.

"Ponekad, kad sam na letovanju, opet se odlučim za duge nokte, ali tada mi se svi moji smeju", iskrena je Kim. "Činjenica je da se sa njima svaka žena drugačije oseća i, čak, možda ima i malo više samopouzdanja. Ali kako da otkucate neku poruku, a da ona stvarno ima smisla?", šaljivo pita Kim.

Na svim svojim novijim snimcima na Instagramu, ona ima vrlo sveden manikir - ili kratke nokte i frenč ili samo malo duže, lakirane u bež ili roze boji. Pogledajte i sami, u galeriji slika!

Instagram / kimkardashian Manikir - samo kratki nokti!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor. Lepa&Srećna