Otkrivamo vam tri načina kojim ćete svakoj ženi izmamiti osmeh

Avon praznični setovi po specijalnim novogodišnjim cenama!

Promo

Pretpraznična euforija se već oseća u vazduhu - novogodišnji ukrasi, okićene ulice i bajkoviti izlozi prodavnica širom grada, podsećaju nas da sezona darivanja može da počne. Zato je Avon, slaveći 20 godina poslovanja u Srbiji i 135 godina u svetu, pripremio proizvode i praznične setove po specijalnim novogodišnjim cenama, kojim ćete uspešno izmamiti osmehe svakoj ženi u svojoj blizini.

Ukoliko pored sebe imate dragu osobu koja je pravi zaljubljenik u parfeme, ne morate da tragate dalje. Izaberite razigranu mešavinu svežih i citrusnih gornjih nota, sa srednjim notama žalfije i geranijuma, na bazi muževnih akorda morske soli, koje se kriju u bočici ekskluzivnog prazničnog izdanja - TTA Amour za nju, po ceni od 1.790 dinara.

Promo 

Među vašim najdražim ljudima ima sigurno onih dama koje hladne zimske dane radije provode u toploj prazničnoj atmosferi svog doma, čitajući dobru knjigu. Zato, u Avon prazničnoj ponudi možete pronaći set za ruke i telo koji se sastoji od Kremastog gela za tuširanje, Hidratantnog tečnog sapuna za ruke i Mirisnog spreja za telo sa mirisom medenjaka. Ovaj nežni užitak od tri proizvoda dostupan vam je po ceni od samo 629 dinara.

Promo 

Na kraju, nemojte da zaboravite da obradujete sebe i tokom praznika upotpunite svaki autfit u samo nekoliko poteza maskare. Jedina drama koja će vam tokom predstojećih dana biti potrebna je Unlimited Drama Instant Lift maskara, po ceni od 699 dinara, koja uvija trepavice uz 6 puta veći volumen.

Celokupna ponuda prazničnih setova u specijalnim pakovanjima dostupna je od 1. novembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Tekst: Promo