KAKVA FRIZURA! IDEALNA ZA MATURU: Uraganka prelepa i bez lažne kose, samo šnalice i malo gela (FOTO)

Članice grupe "Uragan" su neki kritikovali zbog duge lažne kose, ali je sad Ksenija pokazala kako je malo dovoljno da istakne svoju lepotu.

Internet / ksenia.knezevic

Još od nastupa na Evroviziji ne jenjavaju komentari na račun izgleda naših Uraganki. Dok je većina oduševljena energijom i lepotom koje su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pokazale, bilo je i kritika zbog dugih ekstenzija koje su davale poseban efekat na sceni.

Međutim, od povratka u Srbiju, devojke se često pojavljuju u svom prirodnom izdanju, pa se tako i Ksenija Knežević više puta fotografisala sa vrlo malo šminke na licu i u opuštenim modnim kombinacijama.  U tom znaku je bio i njihov nedavni dolazak na Beogradski sajam, kada su promovisale akciju vakcinacije protiv korona virusa što su propratili brojni mediji.

Red Communication 

Sada je Ksenija oduševila pratioce novom frizurom koja ističe u prvi plan njeno visoko čelo i ovalne obraze.

Kosa je glatko začešljana i pričvršćena unakrsnim šnalicama koje deluju kao rajf , a zahvaljući gelu, frizura ima fantastičan sjaj.

Nema bolje ideje za maturantkinje koje će, ove godine, verovatno proslaviti svoj veliki dan na otvorenom i već uveliko traže ideje za stajling. 

Izvor: Lepa&Srećna