NJIHOVA NESEBIČNOST SE MOŽE PRETVORITI U NOĆNU MORU: 5 znakova koji su najveći MANIPULATORI zodijaka

Da li ste vi među njima?

Shutterstock

Ovaj put su astrolozi istakli koji su to znakovi najveći manipulatori zodijaka. Njih petoro su prava noćna mora i morate se baš pripaziti kako ne biste bili nasamareni. Evo koji su to znakovi.

Lav

Njihova priroda i želja da uvek budu glavni i u centru pažnje vam govori mnogo. Spremni su do smrti da se raspravljaju oko toga ko je u pravu, čak i kada su zaista krivi. To ga čini veoma manipulativnim, ali jedna od stvari koju treba poštovati kod ovog znaka jeste što imaju otvorene emocije i ne stide se da to i pokažu.

Blizanac

Oni su po svojoj prirodi veoma neodlučni, a tu svoju nesigurnost maskiraju donoseći sigurne odluke i iznoseći čvrste stavove. Međutim, čim se okrenete oni mogu da preokrenu celu situaciju u svoju korist i mogu izokrenuti sve kako bi ispali žrtve. Spremni su čak i da slažu u svoju korist.

Rak

Deluje tako povučeno i emotivno, a zapravo mogu biti prava noćna mora za ljude iz okruženja. Vrlo su maštoviti i mogu vas okriviti za stvari koje nikada niste uradili, i za reči koje nikada niste izgovorili. Mogu veoma da preokrenu situaciju, pa se pripazite.

Škorpija

Iako vam izgledaju kao veoma strastveni i pouzdani na prvi pogled, već na drugi vas mogu obmanuti i slagati. Škorpije su zaista tajnovite i misteriozne, a pojedine situacije vas mogu vema razočarati kod njih. Oni mogu potajno da započnu druženje sa osobama sa kojima vi ne govorite i uz to da vam ni reč ne kažu o tome. Na kraju ćete se veoma rastužiti i razočarati i pitaćete se da li ste vi negde pogrešili.

Ribe

Ne dajte da vas zbuni njihova nesebična i darežljiva priroda. Ponekad toliko insistiraju da pomognu drugim ljudima, da to zapravo čine iz veoma sebičnih i podlih razloga. Čuvajte se da ne budete nasamareni.

Izvor: Lepa&Srećna