Kad god Kejt Midlton i njen suprug princ Villiam jedu napolju, moraju da se pridržavaju strogog pravila i ne smeju da naručuju određene namirnice.

PROČITAJTE JOŠ:  KEJT MIDLTON SE OŠIŠALA: evo kako izgleda nova fizura i savršena haljina lepe vojvotkinje (FOTO)

To se prvenstveno odnosi na morske plodove kako bi izbegli mogućnost trovanja hranom, a kada su u poseti stranim zemljama ne smeju da konzumiraju ni slabo pečeno meso niti da piju vodu iz česme, kako bi izbegli bilo kakvu opasnost koja bi im narušila zdravlje.

Jedan član kraljevske porodice je prekršio ovo pravilo - pročitajte OVDE!

Kraljica Elizabeta insistira da vojvotkinja poštuje njena pravila: ove 3 namirnice Kejt Midlton ne sme da okusi (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Kejt Midlton, kao i ostali članovi kraljevske porodice, mora da se pridržavat određenih pravila koji su i deo tradicije britanske monarhije, a na njih posebno pazi kraljica Elizabeta. Pod ta pravila spadaju i namirnice koje vojvotkinja ne sme da konzumira.

PROČITAJTE JOŠ: GDE KRALJEVSKE PORODICE IDU NA ODMOR: evo gde letuju i zimuju Kejt Midlton i princ Vilijam (FOTO + VIDEO)

Prema kraljičinoj odredbi, ove tri namirnice ne smeju da jedu i da piju ni drugi članovi njene porodice koji su najbliži preuzimanju trona. Uprkos kraljičinom insistiranju da se članovi njene najbliže porodice pridržavaju ovog prehrambenog pravila, poznato je da je princ Čarls više nego jednom ignorisao je to pravilo te je nekoliko puta jeo školjke.

Izvor: Zadovoljna