Lepa, vitka i elegantna, tako turski mediji opisuju glumicu Mine Tugaj (39) koju smo gledali kao Asuman, Dilarinu stariju sestru u seriji "Paramparčad". No, ovo nije naš prvi susret sa Mine. Ona je, naime, u poslednjoj sezoni serijala "Kako vreme prolazi" igrala Bahar, devojku koja je Sonera izlečila od tuge zbog preranog gubitka voljene Ajlin, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Emotivan kraj snimanja turske serije "Paramparčad": kakvu tajnu krije raskošan dom porodice Gurpinar (FOTO)

Visoka 170 centimetara, lepa glumica već godinama ima istu težinu – 55 kilograma, a izgleda kao da vreme ne ostavljaju traga na njoj.

Kad sam ušla u tridesete, dobila sam na težini. Naime od 17. godine stalno sam imala 47 kilograma, a onda zaključila kako je vreme da dobijem još jedno sedam-osam. Jednostavno sam u ishranu uvela masnu ribu, mleko i mlečne proizvode, obedovala kasno uveče i slično. Tako sam  došla na 55 kilograma i tu težinu održavam – otkrila je Mine u jednom intervjuu. 

A u tome, kaže, uspeva najviše zahvaljujući genetici i disciplini. Mine ne voli duge dijete, a i kad dobije dva-tri kilograma toliko se uznemiri da ne može ni da se pogleda u ogledalu, pa zato odmah reaguje.

Za moj posao je bitno  da izgledam lepo, a i zdravlje mi je veoma dragoceno, pa sam u takvim situacijama na takozvanoj tečnoj dijeti koju praktikujem tri do pet dana. Tečna dijeta podrazumeva uzimanje mnogo tečnosti, vode, raznih lakih čorbica od povrća i voće. No, za doručak se preporučuje parče hleba s mekinjama i čorba od žitarica. Posebno skrećem pažnju da se takav režim preporučuje najviše tri-četiri dana, inače može da našteti čoveku. 

Ovaj napitak ubrzava metabolizam - pročitajte na sledećoj strani!

Објава коју дели Mine Tugay (@minetugay) дана 24. Окт 2016. у 4:27 PDT