Kada su građani Amerike za svog novog predsednika odabrali poznatog biznismena Donalda Trampa, diglo se mnogo prašine u javnosti!

Posebno burno reaguju Meksikanci, zbog Trampovih kontroverznih stavova o imigrantima koji potiču iz ove zemlje, a novi potez Melanije Tramp sigurno neće pomoći da se strasti stišaju.

Naime, prva dama SAD pozirala je za naslovnu stranu meksičkog izdanja magazina Veniti Fer na nesvakidašnji način: ona sedi ispred činije prepune očigledno skupocenog nakita i viljuškom kao špagete namotava dijamantsku ogrlicu, piše Story.

PROČITAJTE JOŠ: Zavirite u prostranu kuću ćerke Donalda Trampa: jednostavan i autentičan stil u porodičnom domu Ivanke Tramp (FOTO + VIDEO)

Očekivano, i poznati časopis i Melanija su izvređani na društvenim mrežama i pokrenuta je žučna polemika. Tim povodom, oglasili su se čak i javne ličnosti.

"Hvala vam, Vanity Fair, što na naslovoj strani imate Melaniju. Odličan primer osetljivosti, empatije, patriotizma i inteligencije urednika," istakao je politikolog i urednik lista Reforma Denis Dreser

Uz zlobne komentare, ipak je bilo i onih koji su branili elegantnu i vitku Prvu damu, a ženski  portali redom objavljuju i njene tajne za lepu liniju... 

U ČEMU JE NJENA TAJNA, KAKVA JE MELANIJINA DIJETA? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

U jednom intervjuu Prva dama Amerike odlučila je da sa svima podeli svoj fitnes i bjuti režim i 3 tajne dobrog izgleda o kojima se do tada ništa nije znalo. Evo kako je Melanija Tramp uspela da sačuva fantastičnu liniju!

PROČITAJTE JOŠ: Novi američki predsednik već promenio izgled Ovalne sobe: kakve zavese, tepih i sofe je tražio Donald Tramp (FOTO)

1. Hodanje s tegovima za zglobove

Ovi tegovi koji mogu da se rasporede po celom telu klasično hodanje pretvaraju u kvalitetnu fizičku aktivnost i omogućuje istovremeno jačanje i oblikovanje mišića. 

2. Sedam voćki dnevno

Nije tajna da je voće važan deo jelovnika svake dijete i bez njega nema dobrog zdravlja, a Melanija ga konzumira svaki dan.

3. Hidratacija kože

Ovaj neizbežan deo nege većine žena je bitan i prvoj dami SAD-a. 

U ovom intervjuu Melanija se osvrnula na glasine o podvrgavanju plastičnoj hirurgiji i povećanju grudi te iskoristila priliku da ih opovrgne.

Prilagođeno sa: Zadovoljna