Ivanka Tramp, naslednica predsednika Amerike Donalda Trampa, aktivna je na društvenim mrežama, a njene objave redovno prati više miliona ljudi!

Ivanka ne živi više sa  svojim ocem, ali njen prostran porodični dom svakako izgleda kao kuća stvorena za predsednikovu ćerku, piše Lepa & srećna.

Ivanka u raskošnom domu živi sa suprugom Džaredom Kušnerom sa kojim je u braku od 2009. godine, a uređenje njihovog doma oduševilo je sve ljubitelje unikatnih detalja u jednostavnom enterijeru.

PROČITAJTE JOŠ: Novi američki predsednik već promenio izgled Ovalne sobe: kakve zavese, tepih i sofe je tražio Donald Tramp (FOTO)

Slike Ivankinog doma inspirisale su njene pratioce, pa su su tako mnogi komentarisali porodičnu fotografiju iz salona. Ono što je svima privuklo pažnju jeste stilski nameštaj i predivan kamin.

KAKO IZGLEDA DNEVNA I DEČIJA SOBA U DOMU IVANKE TRAMP POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Kada je Ivanka objavila fotografiju iz svoje dnevne sobe mnogi su bili začuđeni, jer je dnevna soba uređena u jednostavnom stilu, bez previše detalja i jarkih boja.

PROČITAJTE JOŠ: BRUKA NA BALU KOD DONALDA TRAMPA: torta je kopija Obaminog kolača, a napravljena je od STIROPORA!

Takođe, Ivanka je uređenjem spavaćih soba za svoje mališane pokazala koliki je ljubitelj jednostavnosti.

Možda ste očekivali spektakularne i luksuzne sobe, ali grešite, jer u spavaćim sobama u domu Ivanke Tramp vlada pravi sklad boja i funkcionalno uređenje prostora.

KAKO IZGLEDA KAMIN U DOMU IVANKE TRAMP I KOJI SU UPEČATLJIVI DETALJI U NJENOJ BIOGRAFIJI OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Međutim, ono što se posebno dopalo mnogim Ivankinim pratiocima na Instagramu jeste kamin, a sudeći po objavama poznata dama obožava da uživa i da se opušta pored vatre !

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: Melanija i Donald Tramp zabrinuti zbog svog dvorca na vrhu Njujorka (FOTO + VIDEO)

Video snimak koji je Ivanka objavila nedavno na Instagramu iznenadio je i nasmejao mnoge posetioce ove društvene mreže. Naime, Ivankin sin Teodor je prvi put propuzao u Beloj kući. Pogledajte!   

Pogledajte zanimljiv video i saznajte detalje iz biografije Ivanke Tramp!

Osim što ima stila za uređenje enterijera Ivanka je pokazala i da se savršeno snalazi u svetu mode, pa njene modne kombinacije inspirišu dame širom sveta.

SVE SLIKE PORODIČNOG DOMA IVANKE TRAMP POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Svi žele da vide u kakvoj kući živi ćerka Donalda Trampa, a ono što su otkrili sve je iznenadilo! Pogledajte porodičnu kuću kojoj se dive milioni...