Priroda očigledno nije štedela na darovima kada je o Tubi Bujukustun reč. 

PROČITAJTE JOŠ: Zašto slavna turska glumica Nebahat Čehre (70) ne stari: 10 zlatnih pravila lepote sultanije Valide iz "Sulejmana Veličanstvenog"

A vitka figura je sasvim sigurno jedan  od najvažnijih i ono na čemu joj mnoge žene zavide. Ona spada u one retke primerke ženskog roda koji nakon porođaja nemaju ni gram viška.

Tuba se porodila u januaru, a već u junu se sa svojim princezama brčkala na plaži u Bodrumu. Na sebi je imala izazovan bikini. Njenoj figuri ni najoštriji kritičar nije imao šta da zameri. 

"Nije to moja posebnost", komentariše Tuba  napise o tome. "Danas je sve više porodica u kojima dominira gen vitkosti. I niko od njih ne mora da se trudi da bi bio atraktivan", smatra ona. 

Ova lepotica od 173 centimetra, teška 52 kilograma, ne pridržava se nikakvih posebnih pravila ishrane da bi sačuvala liniju. Međutim, otkad zna za sebe, najradije jede povrće i voće i nikada, kaže, nije imala problema sa kilogramima.  

"Volim da jedem. Ali obožavam povrće i voće. Tako se osećam nekako čistom. Iako na setu uglavnom obezbeđuju fast fud hranu, zaista to retko jedem. Takođe, dosta pijem biljne čajeve koji me istovremeno i opuštaju. Njih naročito preporučujem mladim devojkama koje su često na brzoj hrani.

PROČITAJTE JOŠ: Turska glumica Tuba Bujukustun odsekla kosu: lepa Asi u potpunosti izmenila imidž

Jednom nedeljno, ako baš mnogo želi, svako sebi može sebi da priušti brzu hranu ili ćevap, pod uslovom da se nakon toga iskupi salatama i čajevima. Ima i onih koji koriste razne preparate za mršavljenje, ali tu treba biti veoma oprezan. Bolje je ubrzati metabolizam prirodnim putem. Tu pre svega mislim na doručak. I ja donedavno uopšte nisam imala naviku da doručkujem, a nutricionisti to smatraju najvećom greškom. Jer doručak zapravo aktivira metabolizam nakon dugog sna.

Tekst. M. R. 

Izvor: Lisa