Lepa turska glumica Tuba Bujukustun, Asi iz istoimene serije, zaprepastila je obožavaoce kad je sredinom avugusta na "facebooku" objavila svoju fotografiju na kojoj ima sasvim nov imidž: dugu gustu kosu ošišala je veoma kratko, a razlog zbog kojeg je to učinila oduševio je sve ljude dobre volje.

PROČITAJTE JOŠ: Zašto slavna turska glumica Nebahat Čehre (70) ne stari: 10 zlatnih pravila lepote sultanije Valide iz "Sulejmana Veličanstvenog"

Odmah po završetku serijala "Kara Para Ask" lepa turska glumica Tuba Bujukustun, nezaboravana Asi iz istoimene serije, odlučila je da radikalno promeni imidž, tačnije da odseče svoju dugu, gustu i sjajnu kosu koju je gajila više od decenije. Najviše zahvaljujući kosi glumica je i snimila brojne reklamne filmove, te postala zaštitno lice poznatih evropskih brendova. A onda se preko noći sve izmenilo.

Ne, kukali su neki obožavaoci, izgledaš poput dečaka, dok su joj drugi slali poruke tvrdeći da je ona za njih divna bez obzira na frizuru. Verovatno priprema novu ulogu, tešili su se pak treći.

PROČITAJTE JOŠ: Život je kratak: Mlada turska glumica Ojku Čelik udala se za biznismena kojeg je upoznala pre 25 dana!

" Ne, ne pripremam novu ulogu", objasnila je glumica, inače Unicefova ambasadorka, pre nego što je sa mužem i bliznakinjama Majom i Toprak otputovala za Ameriku.

"Kosu sam isekla po sopstvenoj želji i donirala je Fondaciji koja obezbeđuje sredstva za lečenje dece obolele od raka", rekla je glumica.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN15 Agu 15 - Kadıköy@muhsinakgun#Instagram

Posted by Tuba Büyüküstün on субота 15. август 2015.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa