Kako je Kim smršala otkrila je nutricionista Kolet Heimovic. U decembru 2015. godine, Kim Kardašijan je postala majka dečaka. Rijaliti zvezda se u drugoj trudoći ugojila 30 kilograma.

PROČITAJTE JOŠ: Vitki bez nezdrave dijete: ovih 5 vrsta voća najviše pomažu pri mršavljenju

"Gledam u druge zvezde i obične devojke na Instagramu koje postaju vitke gotovo odmah nakon porođaja. Kako je to moguće? "- napisalala je Kim na svom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ: Kako da smršate pomoću misli: 15 psiholoških trikova za uspešnu dijetu i trajni gubitak kilograma

Posle 3,5 meseca nakon rođenja svog sina, Kim Kardašijan je izgubila 20 kilograma viška. Da bi se vratila na željenu kilažu, neophodno je da se oslobodi 12 kilograma viška. Za brzo gubljenje kilograma zadužen je njen nutricionista Kolet Heimovic. Ona je rekla u intervijuu da se setila dijete Atkins koju je Kim koristila nakon rođenja ćerke. Suština ishrane je u oštrom smanjenju količine ugljenih hidrata i unošenjem proteina.  

Prema nutricionisti, Kim je najteže palo da se odrekne slatkiša.

PROČITAJTE JOŠ: Dijeta Kim Kardašijan: šta sve pojede u toku dana zvezda rijaliti programa

“Sada Kim ima zasita raznovrsnu ishranu i širok asortiman namirnica joj je dozvoljen, poput - ribe, piletine, jaja, mesa, povrća, voća sa niskim glikemijskim indeksom, zdrave masti - oraha i avokada. Kombinacija visokog sadržaja vlakana, optimalna količina proteina i male količine masti pomažu joj da izbegne osećaj gladi,"- kaže Heimovic.

Izvor: Ženski magazin