Budi se u 6 ujutru, piše Kim u knjizi čije izvode objavljuje „Harpers Bazar“ i prvo pregleda svoje mobilne telefone a onda krene sa mužem na trčanje.

Kad Kanje ima zakazanu teretanu, Kim odlazi na trčanje sama.

Pre toga obavezno proveri kako je Nort Vest, ali ćerkica u to doba spava tako da slavna Kardašijan ima na raspolaganju oko pola sata za trčanje i nešto više od toga za rad u teretani.

PROČITAJTE JOŠ: Sve nekretnine klana Kardašijan: evo koliko vrede kuće stečene na rijaliti programima (FOTO)

Nema puno vremena za doručak jer Nort ustaje oko 8 sati. "Obično doručkujem kajganu ili ovsenu kašu, a često samo popijem proteinski šejk sa voćem. Kanje poklanja mnogo pažnje zdravoj ishrani i uvek je na raznim dijetama", kaže Kim. "Zbog njega nam dolazi kuvar svakog jutra i sprema doručak, a onda planiramo obroke za taj dan. Nedavno smo počeli i da odlazimo kod nutricioniste koji nam menja režim ishrane na svakih deset dana".

U danima kada imaju snimanje svog rijaliti programa, produkcija počinje u podne. „Pravimo pauzu samo radi obroka, a ponekad uopšte ne pauziramo“, objašnjava Kim. „Snimateljski tim, naravno, ima pauze tako da rade u tri ekipe koje se smenjuju.

PROČITAJTE JOŠ: Korset dijeta: metoda mršavljenja koju obožavaju Džesika Alba i Kim Kardašijan

Ručak je u 13h. "Najviše volim da nam sprema naš kuvar jer su njegova jela zdravija", priznaje zvezda. "U poslednje vreme najčešće nam je na jelovniku riba sa povrćem ili piletina. U 15h služi se užina. Ako mi se jede nešto slatko, uzmem malo kikiriki-putera ali i puter od badema je stvarno dobar", piše Kim.

"Nekada sam pila na tone ledenog čaja ali sam smanjila. Ludo sam naviknuta na zaslađivače – stavim i po deset u čašu. Sada sebi dozvoljavam samo jedan ledeni čaj nedeljno i to sa tri zaslađivača. Nisam baš nešto sklona kafi. Popijem možda jednu mesečno. Trudim se pijem vodu. Mislim da kad dobijete bebu poželite da sve oko vas bude što čistije. Želim da budem primer za nju i da budem prirodna i zdrava. Zato smo Kanje i ja i doneli odluku da idemo kod nutricioniste."

PROČITAJTE JOŠ: Dijeta: ovo je tajna vitke linije Francuskinja

Večera je u 19h. "Večeram povrće sa ribom ili piletinom, isto što i za ručak." Da li ponekad prekrši svoj režim ishrane? Da, naravno, kaže Kim. Ali ne dozvoljavam sebi koktele ni kolače mada bih to itekako volela!

PROČITAJTE JOŠ: Citrus dijeta: izgubite 2 kilograma za nedelju dana pomoću napitka od limuna

Izvor: Lisa