Problem sa dobijanjem kilogramima počeo je u njenoj tinejdžerskoj trudnoći kada je imala 17 godina, prisećala se Šeril Blit. 

Nakon porođaja, bila je, kako kaže, veoma usamljena i tužna, a tešila se na najnezdraviji način – lošom hranom.

Kada je ušla u svoje tridesete počela je da oseća i fizičke simptome gojaznosti. Bolovi u leđima ponekad su postajali neizdrživi, patila je od nesanice, a primetila je da se sve teže kreće.

VIŠE: Iskrena priča o Simoninoj dijeti: kako sam smršala 80 kilograma za manje od godinu dana (FOTO)

Prelomni trenutak se dogodio onda kada je otišla sa prijateljima na kampovanje, ali nije mogla da pešači pa su je prijatelji na kraju bukvalno nosili. Tada je shvatila da mora nešto da preduzme inače će umreti.

"Bio je septembar 2013. godine i shvatila sam koliko toga propuštam i da ne mogu da učestvujem u svemu onome što moji prijatelji rade, jer sam jednostavno bila previše gojazna. Osvestila sam ono što osećam i shvatila da moram da se pokrenem", izjavila je Šeril.

Već sutradan učlanila se na forum Slimming World club, koji služi za podršku i motivaciju onima koji vode bitku sa kilogramima i potražila pomoć nutricioniste. Nakon godinu i po dana postala je druga žena i to bukvalno! Sada ima zdrave navike, ali nema probleme koje je nekad imala. 

Uživa da sprema hranu sa svojom 16-godišnjom ćerkom, kojoj je uzor i životni model. Šeril je naučila da sama kod kuće sprema obroke, da nikada ne preskače doručak, a izbacila je prerađeni šećer i nezdrave grickalice. Umesto njih, kada oseti potrebu da gricne nešto, posluži se svežim povrćem.

Pogledajte kako Šeril izgleda u i našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Žena

LepaiSrecna Upoznajte Šeril Blit (33) koja je proglašena za ženu koja je najviše smršala u 2015. godini. Njen uspeh inspirisao je mnoge...