Simoni Pretsčerer (24) su i najlakši kućni poslovi zadavali velike muke, te se bukvalno prepolovila za 11 meseci odlučivši da promeni svoj život!

Svoju transformaciju je pokazala na Fejsbuku gde je na kraju šokirala ljude fotografijama svog stomaka koji je zapravo naborana koža preostala nakon što je salo nestalo...

Ona sada skuplja 20.000 dolara kako bi plastičnom operacijom odstranila taj višak. "Ranije sam uvek koristila izgovore poput 'previše sam zauzeta da vežbam i hranim se zdravo' ali zapravo sam bila lenja i nespremna", napisala je Simona na Fejsbuku.

VIŠE: Dijete slavnih: kako je Marija Kalas smršala 40 kilograma za 1 godinu (FOTO)

GOODBYE 80kg!! This morning marks 42 weeks since I began what I called "Simone's Journey to Health", and I have now lost...

Posted by Simone's Journey to Health on Friday, 5 June 2015

Tako je Simona počela da ustaje svako jutro u 5 sati kako bi vežbala, a veliki napor koji je uložila se isplatio. Sa 169 smršala je na 85 kilograma, a razlog za to nije bio zdravstvene prirode već činjenica da joj je veliki napor bio i izbacivanje đubreta. Ona priznaje da je do tada jela grickalice, čokolade i pila je alkohol.

Week 37 Update: 169kg to 94.3kg - a 74.7 kg loss. Meaning I only have 9.9kg to go until I reach my goal weight, that...

Posted by Simone's Journey to Health on Friday, 1 May 2015

Simona je dokumentovala svoj napredak u mršavljenju i fotografije objavljivala na Fejsbuku, a posebno se obradovala kada je uspela da prepolovi težinu. Međutim, počeli su da se javljaju skeptici koji su posumnjali u njen uspeh i nazivali je "lažovom".

VIŠE: Dijeta Adrijena Brodija: smršao 10 kilograma za mesec dana

I don't know why but every single comment that called me out for being fake and a liar really bothered me far more than...

Posted by Simone's Journey to Health on Sunday, 12 July 2015

Da bi im svima pokazala i dokazala svoje, Simona je postavila fotografije koje pokazuju i kako izgleda njen stomak, tačnije koža presotala na stomaku posle gubitka sala.

"Nije mi jasno zašto me je svaki komentar o tome da sam lažov i prevarant rasplakao i mnogo više nego što bi trebalo. Zbog toga sam satima plakala i razmišljala da li da podelim moju priču sa drugima, pa sam objavila fotografije koje pokazuju najtežu stvar koju sam ikada uradila u životu", požalila se Simona koja trenutno skuplja novac za uklanjanje viška kože posle mršavljenja. I već je sakupila 2.000 od ukupno 20.000 koliko joj je potrebno za operaciju.

VIŠE: Fitnes instruktorka imala je preko 100 kilograma, a onda je telo dovela do savršenstva!

This is extremely hard to post, so please bear with me on this one. Throughout my journey I have tried to be as honest...

Posted by Simone's Journey to Health on Tuesday, 19 May 2015

Izvor: Kurir