OVAN

Ovo je vrlo koristan period, jer vas vodi do pronalaska rešenja i do odgovora, ako ste imali nekih zdravstvenih problema. Možda ćete biti zabrinuti zbog svog izgleda i načina života i poraditi na poboljšanju. Tokom maja 2017. godine bićete optimistični, ali biće trenutaka nestrpljenja ili razdražljivosti.

Savet

Nemojte brzati s odgovorima i iznošenjem stavova i mišljenja i budite smireni!

BIK

Ovo je još jedan mesec tokom kojeg morate obratiti više pažnje na svoju zdravstvenu situaciju. Sledeći mjesec, Venera, planeta ljubavi, konačno završava svoj nepovoljni ciklus, a tada ćete biti u puno boljoj formi i dobro raspoloženje će prevladati. Zato za sada budite oprezni tokom maja 2017. godine, možda čak i više nego prethodnih meseci.

PROČITAJTE JOŠ: Ako pijete alkohol, ovo osveženje ne smete da pipnete!

Savet

Pri rešavanju sukoba budite saosećajni i ljubazni! U ovom periodu neće biti lako nadmašiti konkurenciju.

BLIZANCI

Dobro je što Merkur, vladar Blizanaca, nastavlja direktnim hodom. Osećaćete se više svoji. Zatim, prisustvo Marsa u Blizancima donosi vam puno energije i u zadnjoj dekadi dobivate više vitalnosti od Sunca koje ulazi u vaš znak 20. maja 2017. godine. Ipak, sve to ne znači da možete biti bezbrižni. Mogli bi imati neočekivanih poteškoća i postoji opasnost od povreda i nezgoda. Budite oprezni!

Savet

Izbegavajte potencijalno konfliktne situacije, rizik i nasilje. Nemojte gubiti smirenost i smisao za humor!

MESEČNI HOROSKOP ZA RAKA, LAVA I DEVICU PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

RAK

S Marsom i Saturnom na krajevima zdravstvenih kuća Raka, maj 2017. godine može donijeti više zdravstvenih poteškoća. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno aktivirati ili pogoršati. Moguće su nezgode, upale, krvarenja i razne druge komplikacije. U zadnjoj dekadi stvari mogu postati ozbiljnije. Dobro se pobrinite za svoje zdravlje i nemojte pretjerivati u bilo čemu. Sledite uputstvo lekara.

PROČITAJTE JOŠ:  Ovaj vitamin u trudnoći sprečava pojavu autizma kod bebe

Savet

Ako nešto želite, postavite se diplomatski i budite diskretni!

LAV

Tokom maja 2017. godine bićete u odličnoj formi, dobro ćete izgledati i bićete optimistični. Ipak, imajući na umu da je vladar bolesti Lava u opoziciji s Marsom, bilo bi mudro da se zaštitite, posebno u zadnjoj dekadi, kada je povećana mogućnost da dođe do upalnih procesa, kriza, infekcija, krvarenja, povreda i nezgoda.

Savet

Pročitajte dobru knjigu, idite na predavanja koja vas zanimaju, posjetite muzej ili otputujte na neko zanimljivo mesto!

DEVICA

U sve boljem stanju ste. Sunce, smešteno u Biku, pravi harmoničan aspekt s vašim natalnim Suncem, a Merkur, vladar Device, kreće direktnim hodom 3. maja i 15. maja ulazi u bolje polje. Uprkos tome osećaćete se pod pritiskom (s vremena na vreme situacija se može činiti jako napetom) i zato budite na oprezu.

Savet

Budite smireni, budni i najviše od svega, nemojte izgubiti smisao za humor!

MESEČNI HOROSKOP ZA VAGU, ŠKORPIJU I STRELCA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

VAGA

Stvari su i dalje stresne i napete, što je naglašeno u drugom delu maja kada Venera, vladar Vage, započne sukob s vladarem kuće zdravlja Vage (i ne samo s njim), stvarajući napetosti koje se mogu odraziti na fizičkom nivou. Izbegavajte bilo kakva preterivanja i vodite uravnotežen život.

Savet

Previše je napetosti, pokušajte naći način za opuštanje. Ne brinite se, budite srećni!

ŠKORPIJA

Tokom maja 2017. godine održaćete dobro zdravstveno stanje i bićete optimistični. Povoljan je period za razne tretmane, dijete, terapije, zdraviji život, njegu tela, posebno prvi deo meseca. Budite oprezniji u zadnjoj dekadi maja.

PROČITAJTE JOŠ:  ĐUMBIR LIMUNADA - RECEPT

Savet

Istražujte i analizirajte situacije! Pročitajte knjigu sa psihološkom temom, proučite astrologiju, tarot ili magiju!

STRELAC

Sunce je u kući zdravlja Strelca, ali nema stresnih aspekata. Postoji interes za poboljšanje zdravlja, ako ne to, onda fizičkog izgleda, bolje forme i zdravijih navika. Ovo nije najbolji period za putovanja, pa ako idete na dalji put, budite oprezni i ponesite lekove koji bi vam mogli zatrebati.

Savet

Budite prilagodljivi i postavite se diplomatski!

MESEČNI HOROSKOP ZA JARCA, VODOLIJU I RIBE PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

JARAC

Bolje se pobrinite za svoje zdravlje i nemojte zanemariti manje (ili ne tako manje) poteškoće. Mars i Saturn smešteni su u kutevima zdravstvenih kuća i morate simptome shvatiti ozbiljno. Bez obzira na to što i koliko vas brine, posetite lekara, bez odlaganja! Sledite dobijena uputstva i ne rizikujte!

Savet

Nemojte biti previše konzervativni! Vreme je da budete kreativniji, da oslobodite svoju maštu!

VODOLIJA

U dobroj ste formi, sposobnost koncentracije je bolja, napetost smanjena i dobro raspoloženje se vraća. Imate puno energije koju možete potrošiti kroz sport, fizičke aktivnosti i šetnje. Dinamične aktivnosti na otvorenom prijaće vam.

PROČITAJTE JOŠ:  Evo koji VITAMIN smanjuje rizik od raka

Savet

Pravo je vreme za pisanje, održavanje govora i pregovore. Odvažite se!

RIBE

Nećete imati puno energije, ali pokrenuti ćete se mentalno i kada će trebati snažna motivacija, naćićete izvor i obaviti stvari. Ipak, tokom maja 2017. godine trebate izbegavati preterivanja i iscrpljivanje i zaštitite se koliko god je to moguće. Oba malefika, Saturn i Mars, nalaze se u napetim aspektima s vašim Suncem iz Riba i zato opreza nikad dosta.

Savet

Budite optimistični, opustite se čitanjem, šetnjama ili neopterećenim razgovorima!

Izvor: Tarot horoskop