U toku je Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji koje traje do 15. jula 2018. godine, a ove devojke fudbalera su oduševile sve svojom lepotom.

One su supruga i devojka reprezentativaca Švajcarske, junaka remija i strelca izjednačujućeg gola protiv Brazila Stivena Cubera, odnosno lepša polovina Remija Frojlera.

Dok dva tima između sebe ne reše ko je bolji i ko zaslužuje prolaz u osminu finala Mundijala u Rusiji obe će od okoline biti bombardovane dosadnim pitanjem - Za koga ćeš navijati, Srbiju ili Švajcarsku?

- Podržaću svog muža, ali i moju otadžbinu Srbiju. Srećna sam da se susreću dva tima koja su jednako blizu mom srcu. U tom meču, bar što se tiče moje porodice, neće biti gubitnika - kaže Mirjana Cuber.

- Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati - poručuje Kristina Šivčić.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE NA INSTAGRAMU POLUDELE: ovo su najzgodniji fudbaleri zbog kojih će sve dame gledati Svetsko prvenstvo (FOTO)

Gospođa Cuber priznaje da je gol njenog supruga protiv Brazila samo dodatno pojačao interesovanje poznanika i prijatelja, koji su je poslednjih dana opsedali jednostavnim pitanjem - Za koga ćeš navijati 22. juna 2018.

- Pa, da, takvo pitanje mi se dosta često postavljalo, ali sam uz osmeh elegantno zaobilazila da se izjasnim.

Kliknite OVDE da vidite lepe Srpkinje i pročitate kako će navijati u petak!

PageBreak

Umesto konkretnog odgovora, Srpkinje na konkretnom primeru pokazuje da su imale razrađeni plan za praćenje utakmice u Kalinjingradu, ali ...

- Naručile smo za tu priliku majice na kojima je bila pola srpska, pola švajcarska zastava. Nažalost, isporuka je kasnila, tako da ćemo u dresovima naših muževa navijati za oba tima!

PROČITAJTE JOŠ: SEKSI ŽENA SLAVNOG FUDBALERA POKAZALA VEŽBE KOJE TOPE SALO I CELULIT: pogledajte kako Ana Levandovski vežba kod kuće, poželećete ODMAH da probate (VIDEO)

Mirjana Cuber se bavi modom i po tome je poznata u beogradskim modnim krugovima. U njenoj firmi Elemira (Ellemyra) uspešno rade i dizajneri iz Beograda, a njihovo prvo predstavljanje dogodilo se 2016. godine na Beogradskom "fešn viku".

Kristina i Mirjana se slažu u jednom - ženska intuicija im govori da bi u Rusiji moglo čudo da se dogodi: Srbija i Švajcarska idu dalje, a Brazilci odlaze kući posle takmičenja po grupama:

- Bilo bi najbolje da prođu obe ekipe. Mislim da su u Srbija i Švajcarska pokazale da su sposobne za tako nešto. U to čudo verujem i nadam se da će tako biti.

Kliknite OVDE da vidite slike ovih lepotica sa njihovim partnerima!

A post shared by matriarchy (@kikisivcic) on Jun 11, 2018 at 1:45pm PDT

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

A post shared by matriarchy (@kikisivcic) on Apr 14, 2018 at 11:51pm PDT

Tekst: Dejan Petković

Izvor: Kurir