Aco Pejović nedavno je završio u policiji! Pevaču je nastao pakao u životu jer je neko pod njegovim imenom opljačkao četiri žene. Kad je za to saznao, pevač je slučaj prijavio nadležnim organima.

- Agonija traje već više od pola godine. Pejović je jako uznemiren jer neko koristi njegovo ime da bi na prevaru uzimao pare. On sumnja da iza svega stoji neko iz njegovog okruženja jer zna mnogo stvari o njemu i to koristi. Ta osoba preko mesindžera na Fejsbuku zavodi žene i, kad vidi da su se zaljubile, izvlači im pare. Jednoj je uzeo 500 evra, drugoj oko 3.000, a za ostale dve Pejović ne zna. Ko zna koliko ih uopšte ima, on je saznao za ove četiri - kaže naš izvor blizak Pejoviću.

PROČITAJTE JOŠ: NA INSTAGRAMU HAOS ZBOG NOVE FRIZURE LEPE TV VODITELJKE: pogledajte zašto su mnogi razočarani novim izgledom Sanje Kužet (FOTO)

Aco je, i pored toga što je obavestio policiju, počeo i sam da se raspituje i otkrio da je jedna žena iz Lazarevca, druga iz Crne Gore, treća Rumunka iz Beča, dok za četvrtu još uvek nije saznao gde živi.

- Te žene misle da ih je Pejović prevario. Ta osoba im je pričala kako se razvodi od supruge Biljane i da mu je ona uzela sve pare, pa da mu zbog toga trebaju. Ne znam kako su pale na priču kada se dobro zna da je Aco jedan od najplaćenijih pevača i da svakog vikenda ima nastupe. Ali očigledno ih je on zaveo, pa su poverovale u njegovu priču. Skidao je slike sa njegovog Instagrama i slao im da bi ih uverio da je to on. Jedna je bila i na njegovom nastupu, slikali su se dok je bio na bini - nastavlja naš dobro upućeni izvor i dodaje:

Kliknite OVDE da pročitate šta je Aco Pejović rekao o ovoj prevari! 

PageBreak

- Aco neće da dozvoli da se neko poigrava njegovim imenom i s njegovom porodicom - završava naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ: MAJA VOLK SE SKINULA U KUPAĆI I NAPRAVILA HAOS NA INTERNETU: da li Maja na ovoj slici ima masne naslage ili savršenu figuru? (FOTO)

Menadžer Ace Pejovića obratio se njegovim fanovima saopštenjem:

- Dragi svi, pišemo vam u želji da niko od vernih fanova Ace Pejovića ne dođe u potencijalno neprijatnu situaciju. Određena grupa ljudi otvara lažne profile na Fejsbuki i razmenjuje poruke sa ljudima u ime Ace Pejovića. Bilo je i pokušaja prevare po raznim osnovama. Molimo vas, imajte u vidu da je ovo jedini zvanični kanal komunikacije Ace Pejovića na Fejsbuku i da njega uređuje njegov marketing tim. On ima Instagram profil koji lično uređuje.

Pozvali smo Acu, koji je potvrdio da prolazi kroz pakao i poručio da će održati konferenciju gde će ispričati sve o ovoj agoniji.

Објава коју дели ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) дана 30. Апр 2018. у 4:50 PDT

Tekst: M. Dejanović

Izvor: Kurir