Emina Jahović pre nekoliko dana došla je iz Istanbula u Beograd zbog poslovnih obaveza, tačnije zbog snimanja novog spota.

Već na aerodromu je otvorila dušu nakon što je obavestila javnost da se razvodi od kolege Mustafe Sandala.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET JE U ŠOKU - DA LI SU SE EMINA I MUSTAFA POMIRILI: pevačica se vratila u porodičnu kuću u Istanbul, a ova slika sve otkriva (FOTO)

"Nije lako, meni je inače život težak. Koliko god izgledalo to ljudima kao da sve ide po loju, ja sam uvek morala više da se trudim oko svega. Dosta sam se istrošila u poslednje vreme i profesionalno i privatno. Prebrodiće se to nekako. Ja sam što se emocija tiče čista i sad sam ponosna što skupila hrabost i snagu", rekla je Emina.

Ona je dodala da ostaje da živi u Istanbulu zbog dece i njihovog školovanja.

Kliknite OVDE da pročitate razlog zašto se Emina razvela od Mustafe!


Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 20. Апр 2018. у 3:27 PDT


PageBreak

"Ništa se neće promeniti zbog toga što nemam muža", rekla je Emina. Kako kaže nikada se nije svađala sa suprugom, jednostavno je nestala ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA SVE - MENI JE ŽIVOT UVEK BIO TEŽAK: pevačica napokon otkrila zašto se razvela od Mustafe (FOTO)

Prethodni preriod za nju bio je veoma turbulentan, a pre čak godinu i po donela je odluku da se razvede od turske zvezde

"Ne smatram da se porodica srušila, ja ću sa Mustafom biti uvek prijatelj, jer on je dobar čovek", zaključila je Emina.


Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 21. Мар 2018. у 9:08 PDT

Izvor: Alo