Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, pohvalio se na društvenim mrežama fotografijama "pre i posle".  

Naime, mladi Živojinović se mučio sa kilogramima pa je pre nekoliko meseci sam osmislio režim ishrane zahvaljujući kom je prvo skinuo 25 kilograma, a sudeći po novim fotografijama, uspeo je da skine još nekoliko kilograma.  

PROČITAJTE JOŠ: MNOGI BI SE UKOČILI OD STRAHA, ALI PEVAČICA JE UŽIVALA: nećete verovati šta je Lepa Brena radila sa porodicom na Maldivima

On je imao čak 119 kilograma, pa je uspeo da smrša 25 kilograma, međutim nastavio je sa dijetom pa je danas izgleda zadovoljan svojim izgledom. 

"Dosta sam smršao, ali se ne zaustavljam. Idem do kraja, još 20 kilograma i biću zadovoljan. Neću vam reći šta jedem, otkriću vam kad kilažu dovedem do savršenstva", rekao je tada Viktor.

Kliknite OVDE da vidite kako Viktor sad izgleda i kako se slikao sa Lepom Brenom!

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: KAKO LEPA BRENA IZGLEDA NA PLAŽI BEZ ŠMINKE: ovo je prva slika slavne pevačice sa letovanja na Maldivima (FOTO)

Međutim, kako smo saznali, sva tri obroka sastoje se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i testeninu.

Lepa Brena može da se pohvali savršenom figurom, a mnogi su na Instagramu oduševlujeni kako joj stoje patike. Navikli smo da je uvek viđamo u elegantnom izdanju i na štiklama, ali ovoga puta je obukla sako, pantalone i odlučila da raskošnu eleganciju zameni sportskom.

Prilagođeno sa: Kurir