Na komemoracijiglumcuNebojšiGlogovcu, koji je preminuo 9. februara u 49. godini posle teške bolesti, na binu u JDP izašli su njegove kolege sa klase. Neutešni, skrhkani bolom prva se oprostila od Glogovca NatašaNinković

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE SRPSKO POSLEDNJE ZBOGOM ZA NEBOJŠU GLOGOVCA: redovi za knjigu žalosti, sahrana u Aleji zaslužnih građana

- Na klasi se nije postavljalo pitanje da li si ti taj, najveći... Bilo je pitanje dokle ćeš odleteti. Dotakao si nebesa šta god si radio. Očekivali smo to od tebe, ali nismo očekivali da će biti ovako kratko druže naš. Kad pomislimo šta si nam ostavio iza sebe u amanet nemerljivo je. Ali kad pomislimo na to koliko si nas zagrljaja, osmeha i tvog društva lišio, imamo pravo da kažemo prerano je nije fer druže moj. Pokazao si nam kako da budemo oštri, svoji, pravedni. Svašta bismo još rekli ali nas upozorava tvoja mera ukusa. Držim se dobro, vidi me. Preko bi me pogledao i rekao: "Možeš ti to bolje, Nale." Znaš, Glogi, možda je svet lep i šaren, ali naša pesma neće biti ista. Volimo te" - rekla je Nataša Ninković u suzama.

PROČITAJTE JOŠ: DIRLJIVE PORUKE, SLIKE I USPOMENE: ovako su se srpski glumci i pevači oprostili od Nebojše Glogovca (FOTO)

Nebojšin kum VojinĆetković od tuge i bola bio je veoma kratak.   

- Kume moj stari, sve mi nedostaje. Dobri moj, u koje nebo da gledam? S kim da delim, kome da kažem? Sam si, i sam sam, kume moj - rekao je Vojin Ćetković.

Ovo je najpotresnija čitulja za Nebojšu Glogovca - pročitajte OVDE!

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: SRBIJA POTRESENA SMRĆU VOLJENOG GLUMCA: ovo je scena zbog koje Nebojša Glogovac zauvek ostaje u našim srcima (VIDEO)

Prerana smrt velikog glumca Nebojše Glogovca potresala je Srbiju i celi region. Glumac koji je bio omiljen na celom Balkanu ostavio je veliku prazninu iza sebe, a danima se građani, poštovaci njegovog rada, opraštaju od njega i upisuju u knjigu žalosti.  

Kolege, prijatelji, udruženja glumaca oprostili su se od Glogovca i čituljama u Politici, a među njima jedna koja nije potpisana    

"Nenadoknadiv. Zvezde više nisu poželjne, pogasite ih sve, skinite Sunce, spakujte Mesec: jer od toga ništa više nema svrhe. S Bogom, Nebojša", nepoznata osoba se oprostila od Nebojše.

Prilagođeno sa: Kurir