Jelena Đoković odlučila je da na jedinstven način čestita Novu godinu i da se podseti šta je njoj donela 2017. godina, a evo zašto je njena novogodišnja čestitka postala pravi HIT na Internetu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ OKITILA JELKU DRUGAČIJE OD SVIH TRENDOVA: pogledajte kako izgleda novogodišnja dekoracija u porodičnom domu Novaka Đokovića (FOTO)

"Hej, 2018! Imam vesti za tebe! Spremna sam, uzbuđena, otvorena i odlučna da prihvatim sve izazove koje si spremila za mene kako bi mi pomogla da se razvijem i postanem najbolja moguća verzija sebe. Znam da ću se saplitati i padati povremeno... Ali ću ustajati svaki put!", zabeležila je Jelena.

"Moji dragi anđeli, hvala vam što ste uvek uz mene i što ste uslišili moje molitve. Hvala vam što osećam vaše prisustvo i ljubav na svakom koraku. Puno sam čitala i učila kako bih saznala sve odgovore, ali istina je da treba još da živim i primenim u praksi svo znanje koje imam. Puno puta sam donela lošu odluku i pitala se zašto sam to uradila kada ja mogu mnogo bolje od toga. Srećom, uvek postoji druga šansa da pokušate i padnete ili pokušate i uspete.

"Osećam se blagosloveno zbog moje porodice i prijatelja i oni mi pomažu da ostanem na pravom putu. Ponekad je tako lako da se izgubite. Postala sam mama po drugi put u 2017. godini, imala sam tešku trudnoću, ali ljubav i podrška porodice pomogli su mi da izdržim. Mnogi su me napadali, diskriminisali i bili su prema meni zajedljivi zbog promene u karijeri mog supruga i to mi nimalo nije bilo zabavno. Međutim, uspela sam da pobedim izazove, razumna i puna ljubavi. Ništa ne bih menjala kada bih mogla. Volela bih svaki trenutak da proživim ponovo zato što je svaki momenat bio dragocen," napisala je Jelena. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak Jelenine čestitke!

PageBreak

Jelena je napisala i 5 stavki koje treba da uradi u budućnosti, ali ove stvari će sigurno pomoći i značiti svakoj ženi u novoj godini.

1. Ti možeš da imaš kontrolu samo nad sopstvenim mislima, izborima, željama, akcijama, emocijama, zapažanjima. Ništa više. Nemoj da trošiš svoju energiju pokušavajući da promeniš stvari koje su izvan tvoje kontrole.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ NOVOM FOTOGRAFIJOM ŠOKIRALA INSTAGRAM: evo kako telo Novakove supruge izgleda 2 meseca nakon porođaja (FOTO)

2. Dozvoli sebi da budeš ranjiva. Dozvoljeno je da ne budeš savršena. Da ne znaš sve.

3. Sve se dešava baš kako treba. Na pravi način, u pravo vreme, s pravim razlogom.

4. Uvek imaš izbor. (Izaberi da ne budeš povređena i nećeš se osećati povređeno. Ne osećaj se povređeno i time nisi ni bila povređena. - Marko Aurelije)

5. Nađi vremena za sebe, mama! Zaslužila si ga!"

Jelena je na kraju čestitke dodala: "Srećna Nova godina dragi prijatelji! Hatde da plešemo!"

Izvor: Lepa & srećna