Stefan Živojinović biće deo nove sezone hit serije Ubice mog oca“, saznaje Kurir.

PROČITAJTE JOŠ: SIN LEPE BRENE DRASTIČNO SMRŠAO: na ovoj slici nećete moći da prepoznate Viktora Živojinovića (FOTO)

Mladi pevač, sin proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića i najveće zvezde u bivšoj Jugoslaviji Lepe Brene, dobio je priliku da otpeva numeru koja će, pored one koju je snimio Šaban Šaulić, pratiti sudbinu i ljubavne jade glavnog junaka koga igra Vuk Kostić.

- Pesmu je napisao Dragan Brajović Braja. Biće snimljen i spot u kom će se pojaviti junaci „Ubica mog oca“. Drago nam je da podržimo mlade snage koje su na početku karijere - potvrdili su saznanja Kurira producenti serije.

Stefan, koji je nedavno započeo muzičku karijeru i objavio dve pesme, bez razmišljanja je prihvatio poziv da bude učesnik ove kriminalističke priče koju su gledaoci veoma zavoleli tokom prve sezone, a vrlo brzo je sa Brajom našao i adekvatnu pesmu. Premijernu sezonu obeležio je hit Halida Bešlića „Ja bez tebe ne mogu da živim“, a producenti veruju da će i Šabanova i Stefanova pesma postići uspeh i biti prihvaćena jednako kao ovaj hit.

Koje će se još poznate ličnosti pojaviti u seriji "Ubice mog oca" - pročitajte OVDE!

PageBreak

U petak je saopšteno da Radio-televizija Srbije nije kupila prava za emitovanje druge sezone, a nove epizode će od 18. decembra publika imati priliku da prati na novom kablovskom kanalu TOP. Trend iz sveta stigao je i u Srbiju. Odsad će najpopularniji domaći TV formati, kao što su u svetu „Igra prestola“, „Narkos“ ili „Kuća od karata“, da se prate na „kablu“. Novi kanal otkupio je prava i za serije „Homeland“, „Sons of Anarchy“, „Državni posao“, „Odmori se, zaslužio si“, „Bron“, „Gomorrah“, „Hell on Wheels“ i mnoga druga iznenađenja.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ SLAVE 30. GODINE LJUBAVI: njihov sin Viktor objavio je sliku, a ono što je napisao oduševilo je Instagram (FOTO)

U drugoj sezoni inspektor Aleksandar, koga tumači Vuk Kostić, tražiće ubicu pevača Luneta, koji je likvidiran u poslednjoj epizodi prve sezone, a bard jugoslovenskog i srpskog pozorišta Mihailo Miša Janketić gost je već u prvoj epizodi.

Šaban Šaulić će za seriju „Ubice mog oca“ otpevati pesmu „Nemam više nikoga“, koju kao autor potpisuje Aleksandra Kovač. Ekskluzivno otkrivamo nekoliko stihova.

Bolan ležim, dušo moja, još te nema,

tuga mi je srce moje obuzela.

Čekam da mi dođeš da me čežnja prođe,

pa da umrem tu na tvojim usnama.

Tekst: 

Izvor: Kurir