Godina na izmaku bila je turbulentna za jednu od najpopularnijih srpskih pevačica Natašu Bekvalac. Ona je najpre početkom godine stavila tačku na svoj brak s bivšim sportistom Ljubom Jovanovićem, a zatim se zaklela na večnu ljubav biznismenu LukiLazukiću, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: zavirite u raskošan porodični dom Nataše Bekvalac na Dedinju (FOTO + VIDEO)

Nešto pre toga Nataša je saznala da će njena porodica postati bogatija za jednog člana! Nedugo nakon što je saznala da je u drugom stanju, Bekvalčeva je odlučila da napravi pauzu u karijeri.

Tako već oko mesec dana obožavaoci lepe pevačice nisu imali priliku da je vide, a ona je ušla već u šesti mesec trudnoće.

Kliknite OVDE da pogledate sliku trudne Nataše Bekvalac! 

PageBreak

Nataša je, međutim, pružila svojim vernim obožavaocima priliku da vide kako ona izgleda dok iščekuje dolazak svog drugog deteta na svet.

PROČITAJTE JOŠ: Salaš za odmor i uživanje: evo kako je uređen vrt Nataše Bekvalac u blizini Novog Sada (FOTO + VIDEO)

Pevačica je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju za koji je pozirala u toplini svog doma, s vrlo malo šminke.

Iako nam nije otkrila kako izgleda njena figura u šestom mesecu trudnoće, jedno je sigurno: Nataša je, kako godine njene karijere prolaze, sve lepša i lepša, a zaljubljenost i srećan porodični život svakako joj prijaju.

Izvor: Glossy