Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari je poznat i omiljeni pevač. Čini se da sve bolje izgleda kako vreme prolazi. Ćerka Nađa veoma liči na njega i jedna je od njegovih troje naslednika.

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Branislava Lečića porasla u pravu lepoticu: evo kako izgleda mezimica šarmantnog glumca (FOTO)

Nađu je Hari dobio u braku sa suprugom Aidom. Završila je Gimnaziju u Sarajevu, a onda i Medicinski fakultet i to kao jedan od najboljih studenata. Nosi danas prezimena Varešanović i Omanović, a u braku je dobila dvoje dece.

Rodila se 1985, dve godina nakon venčanja svojih roditelja koji su brakom krunisali veliku mladalačku ljubav.

"Iako mi je bilo mnogo drago kada sam prvi put postao otac, nisam bio spreman za tu ulogu, jer sam bio veoma mlad i zanesen poslom i muzikom, gladan drugih stvari u životu.

Šta je bio najteži trenutak u životu za Harija - pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

Potresan i svakako najteži period u mom životu proživio sam 1992. godine kada sam sa porodicom morao da bježim od rata u Sarajevu. Nisam mogao da rizikujem živote najmilijih i skrasili smo se četiri godine u Kranjskoj Gori u Sloveniji", ispričao je jednom prilikom pevač.

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević prvi put pred očima javnosti: pogledajte kako je mala Nina (5) porasla u pravu princezu (FOTO)

Hari je do 1996. sa porodicom živeo u Finskoj i Švedskoj, sa Aidom je dobio i sina Damira, a onda su se razveli. U Harijevom životu pojavila se nova ljubav, Jasminka, sa kojom je i danas.

Poznati muzičar ima i sina Maka (25) koji živi u Sarajevu i sa kojim se Varešanović često viđa.

Tekst: J.M.

Izvor: Žena