Dženifer Lopez (48) verila se sa svojim dečkom, bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (42), neposredno pred proslavu američkog državnog praznika Dana nezavisnosti.

PROČITAJTE JOŠ: DŽENIFER LOPEZ ZAPALILA INTERNET - NJENA NOVA FRIZURA ĆE VAS ŠOKIRATI: pevačica je obukla provokativnu haljinu, a ceo svet je oduševljen kako izgleda (FOTO)

Popularna pevačica u ljubavi sa sportistom uživa nešto više od godinu dana, a sada su odlučili da svoju vezu učvrste. Nakon što su se nedavno uselili u zajednički stan na Menhetnu, gde žive sa svojim naslednicima - pevačicinim blizancima Maksimilijanom i Emom i Aleksovim ćerkama Elom i Natašom, sportista je odlučio da pevačici pokloni dijamantski prsten.

Njih dvoje su s decom za vikend uživali na plaži u Hemptonsima, gde su proslavili i američki državni praznik 4. jul, a Džej Lo se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom na kojoj je pored Rodrigeza.

- Ovi tihi trenuci se najviše cene - napisala je ona ispod fotke na kojoj nasmejana leži na grudima partnera, a ono što je svima zapalo za oko jeste veliki dijamantski prsten na domalom prstu Lopezove. Američki mediji su odmah preneli da se pop pevačica verila, a procenjuje se da ovaj komad nakita košta nekoliko stotina hiljada dolara.

Dženifer je celu porodicu upoznala sa svojim verenikom, a tabloidima je to bilo dovoljno da zaključe da je spremna na još jedan brak.

- Aleks je divan muškarac i pravi džentlmen. Osvojio je moju porodicu - rekla je pevačica, a ni bejzbol igrač nije krio emocije prema njoj.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda verenički prsten Dženifer Lopez!


Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 8. Јул 2018. у 6:12 PDT

PageBreak

- Ona je divna, jedna od najdivnijih i najpametnijih žena koje sam ikada upoznao. Divna majka - rekao je Rodrigez.

Inače, ovo je pevačicina treća veridba, a ukoliko izgovori sudbonosno "da", biće joj četvrti brak. Prvi put je sudbonosno "da" izgovorila glumcu Ohaniju Noi 1997. godine, a nakon godinu dana braka razveli su se. Noa je Dženifer ucenjivao privatnim snimcima, tražeći da mu plati četiri miliona dolara. Umesto te svote, Lopezova je slobodu platila 125.000 dolara. U drugom braku je bila s plesačem Krisom Džadom 2001. godine, a nakon devet meseci rastali su se.

PROČITAJTE JOŠ: DŽENIFER LOPEZ U SEKSI PANTALONAMA KOJE MOGU DA PRIKRIJU CELULIT: trik koji izdužuje figuru rado će kopirati sve žene (FOTO)

Treći put se udala za svog bivšeg dečka MarkaEntonija, s kojim je dobila dvoje dece, a to joj je inače rekordni brak - od sedam godina.

Davne 1999. godine Džej Lo se zaljubila u Pi Didija, s kojim se i verila, ali je par raskinuo nakon dve godine veze.


Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 5. Јул 2018. у 9:31 PDT

Izvor: Kurir