Hurem se udaje! Ova vest, pišu turski mediji, stiže iz Dubaija gde se Merjem Uzerli (34), nemačka glumica turskih korena, trenutno nalazi poslovno. Njen princ na belom konju je egipatski glumac i voditelj Basel Alzaro (31), piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Sultanija Hurem ima novu ljubav: evo sa kim je lepa Merjem Uzerli plesala celu noć (FOTO)

Sve se odvijalo na krajnje romantičan način:

Alzaro je svoju dragu izveo na večeru, a onda ju je zaprosio, uz muziku i sveće, naravno! Lepa glumica je bez oklevanja odgovorila da, nakon čega joj je Egipćanin na domali prst stavio prsten, onaj čuveni s jednim kamenom koji se u Turskoj smatra vereničkim.

Glumica je fotografiju s prstenom ubrzo stavila na društvene mreže i vest o veridbi se proširila brzinom munje.

Kliknite OVDE da pogledate video i sliku Hurem sa verenikom!

PageBreak

Merjem i Alzaro upoznali su se početkom avgusta 2017. u Berlinu, gde je on vodio neki program. Odmah su se zbližili, pa je on već 12. avgusta ponovo odleteo za Berlin da s Merjem proslavi njen rođendan. Nešto kasnije upoznao i s njenim roditeljima.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO TURCI NAPLAĆUJU DUGOVE: evo šta je sultanija Hurem uradila da bi uzela 500 000 evra od bivšeg dečka (FOTO)

No, svim tim događajima mediji nisu pridavali veliku pažnju, jer su se mnoge vesti u Merjeminim vezama pokazale kao netačne. A sada mediji podsećaju da je prošle godine baš u ovo vreme nakon raskida s Alperom Ozanom plavooka glumica, koja je svet osvojila ulogom sultanije Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom", izjavila kako uvek izabere pogrešnog muškarca i onda ostane povređena.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna