Aleksandra i FilipŽivojinović pre više od dve nedelje rekli sudbonosno da, a LepaBrena je sad otkrila da su se svi dogovorili da niko ne pije na venčanju, ali se nada da će, kada se mladenci vrate sa putovanja, sve nadoknaditi.

PROČITAJTE JOŠ: NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE OVAKO OBUĆI: pogledajte kako Lepa Brena izgleda na svadbi kod Aleksandre i Filipa (FOTO)

Pre više od dve nedelje Filip i Aleksandra Živojinović su rekli sudbonosno "da". Da li ste stigli da saberete utiske?

- Atmosfera je konstantno bila slavljenička, a mi kao porodica smo srećni, jer smo ugostili skoro 900 ljudi, od kojih su veliki broj njih bile rodbina i familija. Međutim, jedva čekam da odgledam video-materijal, a za tu priliku planiram i da otvorim flašu šampanjca. Pred svadbu smo se dogovorili da niko ne pije, pa nismo mogli da budemo opušteni.

Dakle, slavlje vam tek predstoji?

- Samo čekamo da se Filip i Aleksandra vrate sa puta, jer smo svi odmah nakon svadbe nastavili da radimo. Pustićemo snimak sa svadbe, a tada ću moći da sedim kući i pijem do besvesti.

Brena je nastupila u Jagodini, gde je napravila fantastičnu atmosferu, a dan pre toga je u Sarajevu dobila specijalno priznanje za životno delo, iz oblasti muzike i biznisa, koje dodeljuje Evropsko udruženje menadžera, Direkcija za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope.

Kliknite OVDE za nastavak teksta!

PageBreak

Vratili ste se iz Sarajeva, gde vam je uručena nagrada za životno delo. Kakvi su vam utisci?

- Utisci su impresivni i počastvovana sam što sam dobila nagradu za životno delo, jer mi pevači ne dobijamo nikakve nagrade. Naše najveće nagrade su aplauzi i albumi, međutim kada se nađete u klubu najboljih političara i ekonomista, to je svakako velika stvar. Reč je o političarima koji rade na ujedinjavanju regiona, stručnjacima koji su napravili velike pomake u oblasti ekonomije, a u toj grupi sam i ja, koja se bavim šou-biznisom. Ali, tek kada kažem da se ne bih uspešno bavila ovim poslom da nije bilo Bobe, Rake Đokića, "Slatkog greha" i Saše Popovića, onda ta priča ima smisao.

PROČITAJTE JOŠ: SVI PRIČAJU O SVADBI ALEKSANDRE I FILIPA ŽIVOJINOVIĆ, A NA KRAJU SE DESIO VELIKI PREOKRET: evo zašto najpoznatiji par ipak neće otići na medeni mesec (FOTO)

Posle 35 godina karijere, koliko vam znače nagrade?

- Izuzetno sam ponosna što sam dobila ovu nagradu, jer smatram da je to veliki napredak za sve žene. To mi je znak da nas cene i poštuju, te da se prati naš rad. Maltene sam zaplakala kada sam čula da su je meni dodelili, jer mi imponuje što sam bila u društvu fenomenalnih ljudi poput premijera Makedonije Zorana Zajeva, potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, premijera Bugarske Bojka Borisova...

Kada će vaša publika moći da vidi nove spotove?

- Uradili smo bazu za šest-sedam pesama koje su ostale na albumu i kako odemo na neki kontinent, tako dosnimimo kadrove za spotove. Spot za pesmu "A kako ću ja" je sledeći koji treba da izađe i zanimljivo je da nosi posebnu simboličnu poruku koja govori o tome koliko su muškarci i žene povezani.

Tekst: Nikolina Marić

Izvor: Alo/Kurir