OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita, naročito ako ste privatnik. Početkom perioda možete da budete skloni donošenju nesmotrenih poslovnih odluka, zbog čega bi trebalo da izbegavate potpisivanje važnih ugovora, naročito ukoliko se bavite umetnošću ili sportom.

Ljubav Početkom nedelje možete da očekujete SMS ili mejl romantičnog sadržaja od nekog Lava. Krajem perioda jača pozicija Venere, koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Posetite zubara.

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao Već početkom nedelje trebalo bi da smanjite troškove i da vodite računa o tome šta potpisujete, naročito ako ste prisutni u javnosti zbog posla. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, možete da očekujete priliv novca ako se bavite građevinarstvom ili kupoprodajom nekretnina. Poslušajte savet jednog Jarca.

Ljubav U prvoj polovini nedelje očekuje vas strastveni susret sa osobom koju ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i uživanja, posle 10. februara čine vas zatvorenijim kada je u pitanju vaš emotivni život. Bićete skloni preispitivanju svojih osećanja prema nekom vodenom znaku.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP OTKRIVA MRAČNE TAJNE I PLANOVE SUDBINE: da li ste spremni za godinu zemljanog Psa?

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao U drugoj polovini perioda bilo bi dobro da iskoristite poziciju vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija i biznisa, u devetom astrološkom polju, i da dovršite započete dogovore i potpisivanje važnih ugovora. Posao sa strancima, posle 7. februara može vam doneti i profesionalnu i finansijsku satisfakciju. Poslušajte savet jednog Vodolije.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, možete da upoznate interesantnu osobu ako ste muškarac. Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, posle 10. februara povoljno utiče na vaš odnos sa partnerom. Moguća je strastvena veza sa nekim ko živi u drugoj državi ili gradu.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

RAK (21. 6 - 22. 7)

Posao Za vas počinje povoljniji period, naročito ukoliko vam pođe za rukom da iskoristite naklonost i podršku nekog zemljanog znaka. Pokušajte da odložite razgovor o nekom honorarnom poslu za početak marta. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, možete da pregovarate o saradnji sa nekim vodenim znakom. U drugoj polovini nedelje trebalo bi da imate više sluha za probleme svojih saradnika.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, oko 7. februara, očekuje vas romantičan susret s nekim Jarcem ili Vagom. Posle 10. februara jača pozicija Venere, kada može da vam se javi osoba koja često putuje zbog posla. Škorpija vam šalje SMS, a Bik misli na vas.

Zdravlje Obratite više pažnje na ishranu.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA čeka vas na sledećoj strani - KLIKNITE OVDE!

PageBreak

LAV (23. 7 - 23. 8)

Posao Posle 10. februara, ulaskom Venere, planete posla, u vaše osmo astrološko polje, možete da očekujete novčane dobitke. Aspekti vladaoca vašeg polja partnerstva Urana, simbola više sile, iznenada mogu da vas odvedu na kraći put u inostranstvo, naročito ako se bavite naukom, medicinom ili farmacijom.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti možete da upoznate osobu čiji posao podrazumeva rukovanje novcem ili rad u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Predstavnice vašeg znaka trebalo bi da se klone rasprave s partnerom, naročito ako su u dužoj vezi. Krajem nedelje možete da se nađete u emotivnoj dilemi zbog dve podjednako zanimljive osobe.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Posao U prvoj polovini nedelje trebalo bi da iskoristite poziciju planete biznisa Merkura, vladaoca vašeg znaka i astrološkog polja karijere, kako biste precizirali dogovore sa strancima i poslovnim partnerima. Pozicija Venere, planete novca, krajem nedelje može da vam donese isplatu nekih zaostalih honorara. Izbegavajte ulazak u zajednički biznis sa Rakom.

Ljubav Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i biznisa, u astrološkom polju posla, posle 1. februara donosi vam nova poznanstva sa interesantnim osobama. Posle 10. februara, na nekom javnom skupu očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom, moguće nekim Jarcem ili Vodolijom.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za februar 2018. godine

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Početkom perioda možete da dobijete ponudu za saradnju sa strancima, ali bi bilo bolje da razgovor o tome odložite za početak marta. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, takođe dobro razmislite o ulaganju u neki nov poslovni projekat, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Krajem nedelje poslušajte savet jednog Jarca ili Vodolije.

Ljubav U prvoj polovini nedelje pazite šta izjavljujete pred nadređenima, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva neku vrstu uniforme. Aspekti Venere, koja upravlja vašim znakom, na nekom kraćem putu najavljuje mogućnost romantičnog susreta sa nekim umetnikom ili sportistom.

Zdravlje Osetljivija koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Posao Aspekti Marsa preko vašeg astrološkog polja posla donose vam novčane dobitke. Pozicija Venere, simbola novca, posle 10. februara donosi vam zaradu preko novih aranžmana sa strancima. Zbog pozicije Merkura, simbola biznisa i komunikacija, rastu šanse za obnavljanje ugovora s poslovnim partnerima sa kojima ste nekada sarađivali.

Ljubav Očekujete poziv od osobe koja se bavi zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja u inostranstvo. Krajem perioda, kada Venera, simbol ljubavi i uživanja, ulazi u vaše astrološko polje ljubavi, vašem šarmu neće moći da odoli ni neki Bik, dok će vam jedan Jarac pružiti podršku u nekom poslovnom projektu.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ZNAKE: STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE čeka vas na sledećoj strani - KLIKNITE OVDE!

PageBreak

STRELAC (22. 11 - 21. 12)

Posao Početkom nedelje možete da dobijete poziv za saradnju od nekoga ko ceni vaše profesionalne kvalitete, moguće nekog Blizanca ili Lava. Posle 10. februara klonite se rizičnih finansijskih transakcija, nepotrebnih troškova i podizanja kredita. Pred vama je prilično naporan period, naročito ako se bavite poslom koji podrazumeva saradnju sa strancima.

Ljubav Mars, simbol akcije i erotike, koji upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, čini vas privlačnijim za suprotan pol, naročito ukoliko ste muškarac. U vreme poslednje Mesečeve četvrti možete da uđete u tajnu ili paralelnu vezu sa nekim koga ste već upoznali preko prijatelja.

Zdravlje Proverite vid.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Posao Trigon između vaših vladalaca Saturna i Urana, planeta ambicije i novih tehnologija, donosi vam mnogobrojne šanse na poslovnom planu, koje bi trebalo da iskoristite. Saradnja sa osobama koje se bave nekim kreativnim poslom donosi vam nove šanse za napredovanje u karijeri. Ukoliko planirate da uložite u nov posao, poslušajte savet jedne Škorpije ili Jarca.

Ljubav Oko 7. februara može da vam se udvara neko koga poznajete preko posla. Do 10. februara u vašem životu može da se pojavi osoba koju ćete upoznati preko interneta. Nećete se odvajati od mobilnog telefona očekujući SMS.

Zdravlje Provodite više vremena u društvu prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018. GODINE: velika sreća za Bika, ljubavne ponude za Rakove

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Posao Aspekti Saturna, jednog od vladalaca vašeg znaka, kao i Plutona, simbola moći i novca, donose vam nove, paralelne ili tajne izvore prihoda. Sredinom nedelje pokušajte da izbegnete konflikte ili rasprave s nadređenima i saradnicima, naročito ako se radi o nekoj Devici, Blizancima, Lavu ili Vodoliji.

Ljubav U prvoj polovini perioda partner planira da vas iznenadi pozivom na zajednički put, naročito ako ste odnedavno u vezi. Posle 10. februara, ulaskom Venere u drugo astrološko polje, možete se naći na meti udvaranja osobe s posla. Vašu pažnju, posle 10. februara, može da privuče jedna Vaga, koja će uneti nemir u vaš odnos s partnerom.

Zdravlje Proverite nivo šećera u krvi.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Tokom ove nedelje moraćete dobro da razmislite pre nego što prihvatite neki poslovni predlog ili ponudu. Ipak, prelazak Saturna preko astrološke kuće karijere i društvenog statusa, u kome se već nalazi Pluton, simbol moći, donosi vam podršku uticajnih i uglednih osoba.

Ljubav U prvoj polovini perioda, planeta ljubavi Venera prelazi preko vašeg astrološkog polja društvenog života donoseći vam interesantna poznanstva. U vreme prve Mesečeve četvrti nećete moći da odolite šarmu nekog vodenog znaka. Posle 10. februara bićete vrlo atraktivni, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu.

Zdravlje Pazite se povreda.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti