Situacija postaju jasnija ovog meseca. Planirajte da provedete neko romantično vreme s nekim koga obožavate. Ovo kvalitetno vreme će vas definitivno zbližiti i dovesti do vrlo srećnog raspoloženja. Vreme je za ljubav!

Bik - april 2018: Ovo je savršeno vreme da pokažete svima koji rade sa vama sve što stvarno možete da uradite. Možete lako dobiti unapređenje ili priliku da dobijete priznanje za dobro obavljen posao. Prijatelji i saradnici žele da vide vaš uspeh. Dozvolite im da vam se pridruže i pomognu vam u projektima koji mogu pomoći svima da budete uspešniji. Koncentrišite se više na sopstvene nade, snove i želje. Pravo je vreme je da donesete neke od najvažnijih odluka za svoju budućnost.

PROČITAJTE JOŠ: Test za zrelu ličnost: ako ste napunili 30 godina, vreme je da počnete da radite ovih 10 stvari

Bik - maj 2018: Pratite sve svoje planove i projekte. Završite potpuno ono što počnete pre nego što pređete na nešto drugo. Pokušajte da kontrolišete svoj temperament, naročito pred ljudima koje obično poštujete. Pokažite inicijativu u svemu što ćete raditi i bićete poštovani za vaše napore. Vaš glavni fokus je na poboljšanju vašeg budžeta. Držite noge čvrsto na zemlji i ne rizikujte sa novcem ovog meseca. Pokušajte da planirate neko "posebno vreme" sa onima kojima najviše volite. Možda imate neke nove odgovornosti u vezi sa decom, ali, sve je dobro. Neka vaš fokus jasno bude na vašoj budućnosti. Negujte pozitivne misli svakodnevno.

Bik - jun 2018: Jun će biti jedan od najboljih porodičnih meseci koji ćete imati ove godine! Planirajte da provedete što više vremena sa ljudima koje volite i planirajte neke sjajne porodične izlete na neka specijalna i neobična mesta koja ste oduvek želeli da vidite. Vodeni parkovi će biti odlična glavna atrakcija za sve vas, pa obucite svoj kupaći kostim i krenite! Vrlo je moguće da ćete ovog meseca potrošiti neplanirano nešto više novca. Sve što treba da uradite je da ustanete i krenete! Svaka vežba će vam učiniti mnogo toga dobrog! Veoma ste atraktivni i zato uživajte u dodatnoj pažnji!

Bik - jul 2018: Pogledajte šta se sada dešava oko vas i šta možete učiniti kako biste poboljšali situaciju? Veze naklonosti između vas i nekog veoma posebnog postaju mnogo dublje. Deljenje ličnih iskustava dovešće do prelepe i dugotrajne veze. Smirite se i pokušajte da provedete što više vremena zajedno u ovom romantičnom mesecu.

Bik - avgust 2018: Uskoro ćete doći do preokreta. Svaki detalj može imati veliki uticaj na način na koji reagujete u situacijama oko vas. Imate neverovatan osećaj diplomatije, delikatnosti i osetljivosti, što vam je od velike pomoći kada razgovarate sa osetljivim ljudima. Ako neko može uspeti da komunicira sada sa njima sada, to ste vi!

Bik - septembar 2018: Trebalo bi da se osećate prilično dobro tokom većeg dela ovog divnog meseca. Ako su vaši odnosi jaki, ovo može biti sjajno vreme, ali ako su vaši odnosi napeti, ovo će biti početak završetka odnosa koji ćete zauvek ostaviti iza sebe.

Budite pametni pre nego što počne ovaj period i pokušajte da se uskladite sa ljudima koje najviše volite. Što se tiče ljudi koji vas "sabotiraju", uskoro ćete moći da ostavite te negativne veze iza sebe i to zauvek.

Bik - oktobar 2018: Niko ne može donositi odluke za koje znate da sami možete najbolje da napravite. Vi možete da primate smernice koje tražite, ali na kraju morate biti vi taj koji donosi konačnu odluku. Eliminišite negativne ljude iz svog života koji vam smetaju. "Organizacija i prioritet" su ključne reči za vaš uspeh ovog meseca.

Bik - novembar 2018: Vi ste prava osoba koja pomaže onima oko vas koji prolaze kroz stresne situacije. U stanju ste da držite svoj um usmeren i smirite se u situacijama koje izgledaju vrlo opterećujuće. Puno ćete naučiti o sebi ali ćete i osetiti da vas cene svi oko vas ovog meseca. Novembar je pravi trenutak da shvatite koliko ste važni onima oko vas koji su, takođe, tako važni vama u vašem životu.

Bik - decembar 2018: Svakog dana, svaki korak na vašem putu, naučićete nešto novo. Nešto novo o sebi, i ako držite svoje srce otvoreno dovoljno, naučićete nešto novo o ljudima koji su oko vas. Vreme je da otvorite oči, uši i srce i zaista pokušajte da ostvarite vrstu vezu koju želite. Što vi više dajete iskreno sebe drugima, to ćete više postići i više će vam se vratiti.

Izvor: Conopljanews