Princeze čak i po arktičkom ledenom danu! Tako izgledaju prelepe mlade koje je svojim fantastičnim objektivom ovekovečila Vera Salnitskaja na pozadini sibirskog snega. 

"Zašto se parovi uopšte odlučuju da se venčaju tokom zime? Pa, kakav drugi izbor imaju kad zima traje 9 meseci!", piše "Siberian Times".

I zato Ekaterina i Sergej, Anastazija i Anatol, i drugi prelepi parovi koji su pozirali pred Verinim objektivom, misle da ne vredi čekati kad srca kažu "da". 

Dok Vera stoji s foto-aparatom u rukama zarobljenim sa puna tri para rukavica, u valjenkama, u termo-čarapama i tri para pantalona, mladenci ipak žele da im kao uspomena na taj dan ostanu najlepše slike. Otuda gole glave, razgolićeni vratovi, pa čak i tanke čarape i salonke na nogama. Tajni trikovi su termo donji veš, obavezne valjenke dok se slikaju portreti, pa čak i šminka za mladoženju da mu crveni nos ne bi izgledao kao kod deda-Mraza.

Ipak, "nikad im ne dozvoljavam da ostanu napolju duže od 10 minuta", kaže Vera... čak i za najromantičnije mladence na svetu, minus 40 je izazov koji se ne sme dugo trpeti...