KristijanoRonaldo ima četvoro dece, najstrarije - sin KristijanoRonaldoJunior - već nagoveštava da bi mogao da nasledi slavnog oca.

PROČITAJTE JOŠ: NOVE SLIKE RONALDOVE VERENICE ŠOKIRALE CEO SVET: evo kako Heorhina Rodrigez izgleda posle porođaja (FOTO)

Kristijano Junior ima sedam godina i uveliko trenira fudbal.

Ovaj slobodnjak je izveo u stilu tate

Ponosni otac je ovaj snimak odmah podelio "Tviteru".

Izvor: Kurir

KRISTIJANO RONALDO RAZOČARAO DEVOJKE,  A ODUŠEVIO MAJKE: evo kada se ženi slavni fudbaler i koliko dece planira (FOTO)

Fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da želi sedmoro dece i sedam Zlatnih lopti.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI NA SVETU: 1 stvar koju svi muškarci treba da nauče od Kristijana Ronalda na dodeli FIFA nagrada

"Moj trenutni san je da osvojim petu Zlatnu loptu, pa sledeće godine još jednu. Najsrećniji sam kad sam okružen svojom decom. Život bez njih mi ništa ne znači. Želim da imam sedmoro dece i isti broj Zlatnih lopti", otkrio je Ronaldo, koji je nedavno sa svojom partnerkom Heorhinom Rodrigez dobio ćerkicu Alanu Martinu,  inače, njegovo četvrto dete.

Španski mediji juče su objavili informaciju da će se Ronaldo i Georgina venčati u avgustu 2018. godine, kada bude završeno SP u Rusiji. Vrlo je moguće da se Portugalac sledećeg leta preseli u Pariz, u PSŽ, pošto je zatražio odlazak iz Reala.

Tekst: A. R.

Izvor: Kurir

PRVA SLIKA ĆERKE KRISTIJANA RONALDA: slika zanosne mame i bebe raznežila ceo Internet (FOTO)

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo pre nekoliko dana postao je otac po četvrti put, a ovo je njegovo prvo dete koje ima majku

Svetski mediji su novorođenče nazvali "detetom ljubavi", jer je prethodno Ronaldo troje dece dobio od surogat majki.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI NA SVETU: 1 stvar koju svi muškarci treba da nauče od Kristijana Ronalda na dodeli FIFA nagrada

Kristijano Junior ima šest godina, a blizanci Eva i Mateo su rođeni letos.

Sada je na društvenim mrežama ponosna majka HeorhinaRodrigez postavila fotografiju tek rođene Alane Martine i oduševila sve pratioce.

Izvor: Kurir