Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo nedavno je postao otac o četvrti put, ali ovih dana ceo svet komentariše izgled njegove verenice Heorhine Rodrigez, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: TRUDNA VERENICA KRISTIJANA RONALDA ŠOKIRALA INSTAGRAM: nećete verovati šta devojka slavnog fudbalera radi pred porođaj (FOTO)

Heorhina Rodrigez se nedavno pojavila na jednom događaju u Madridu, a svi su bili iznenađeni kako ova lepotica izgleda. Da li je u pitanju genetika, način ishrane ili naporan trening ne znamo, ali Heorhinina figura izgleda savršeno, a od porođaja je prošlo samo nekoliko nedelja.

Mnogi komenatrišu da Ronaldova verenica ima odličnu figuru i obline, a koliko je u formi pokazao je snimak na Instagramu na kojem Heorhina zanosno pleše u devetom mesecu trudnoće.

Mlada mama se pojavila u ležernom izdanju, pa je obukla farmerke sa visokim strukom, belu majicu s modernim natpisom, crnu kožnu jaknu i crne duboke čizme sa potpeticom.

Ostaje da vidimo da li će nas Heorhina obradovati novim slikama sa ćerkom, a ne sumnjamo da nas još modnih izazova i lekcija iz lepote očekuje od verenice popularnog fudbalera.

Sve slike Heorhine Rodrigez pogledajte u FOTO GALERIJI!


Izvor: Lepa & srećna


LepaiSrecna Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez nedavno su postali roditelji, a evo kako verenica slavnog fudbalera izgleda nakon porođaja!