Da li ste videli baštu porodice Milijanović iz Lajkovca? I to još u aprilu? Ako niste, ne znate šta ste propustili, ali mi ćemo vam slikom i rečima preneti ovu bajkovitu porodičnu oazu. 

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte, jul 2015: cvetna oaza Gordane Karaičić puna maštovitih detalja (FOTO)

Maštovito i lepo uređeno, ovo dvorište vas prosto poziva da uživate u njemu i svakom njegovom kutku. Ako želite, možete se opružiti u zelenoj travi, uživati pored fontane ili sedeti u debelom hladu drveće!

Svaki detalj ove bašte će vas oduševiti - fontana ukrašena cvećem, uredan travnjak, mali most ili pedantno orezani ukrasni četinari.

FOTOGRAFIJE DVORIŠTA PORODICE MILIJANOVIĆ POGLEDAJTE U GALERIJI!

Na slikama načinjenim iz visine videćete i plan ovog divnog dvorišta, dok detalji otkrivaju nepresušnu maštu i veliku kreativnost svih koji su uključeni u negovanje malog "raja na zemlji". Jedan poseban detalj, za čiju su izgradnju zaslužni mladi domaćin Mirko Milijanović, njegova snajka Bojana i njen dvadesettromesečni sinčić predstavlja "vrt u vrtu", a poseban tekst o ovom delu MOŽETE PROČITATI OVDE.

SVE SLIKE IZ APRILSKE IDILE U VRTU MILIJANOVIĆA POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst: M. M.

Izvor: Lisa/ Moja lepa bašta

LepaiSrecna Još jednom vrt porodice Milijanović iz Lajkovca nas nije ostavio ravnodušnim. Ovog puta, pozvani ste da uživate u prelepoj galeriji fotografija aprilske bašte...