Donald Tramp je okružen zlatnom bojom! Toliko da je prvog dana u Beloj kući tražio da se skinu crvene i postave zlatne zavese...

"Metri i metri elegantne zlatne svile ukrašavaju zidove Trampovog privatnog aviona", priča Amanda Miler, seksi lepotica koja na Jutjubu vodi zainteresovane kroz nezapamćeni luksuzni enterijer, piše Lepa & Srećna.

Novi američki predsednik voli zlatnu boju, nije tajna, ali malo ko shvata do kojih razmera to ide! Šta je sve zlatno u avionu koji je vredan 100 miliona dolara i jedan je od najbržih na svetu? Da li je zaista zlatna površina Trampovog hotela u Las Vegasu? I šta Donaldova ljubav prema zlatnoj boji otkriva po mišljenju psihologa?

PROČITAJTE JOŠ: Zavirite u prostranu kuću ćerke Donalda Trampa: jednostavan i autentičan stil u porodičnom domu Ivanke Tramp (FOTO + VIDEO)

Zlatna boja je svim vladarima pružala osećaj sigurnosti, tvrde stručnjaci. Ona ih podseća da imaju dovoljno novca da sebe okruže njime u potpunosti - ona je njihova bezbednosna mreža, kao ona koju ispod sebe moraju imati akrobate na trapezu!

Najveći broj stručnjaka za marketing reći će vam da je sa zlatnom bojom danas teško raditi - ona ne prolazi kod mlađeg sveta - u generaciji X i generaciji Y nju više niko ne voli. Odbija čak i neke "bejbi bumere"!

KAKO IZGLEDA TRAMPOV HOTEL PRESVUČEN ZLATOM POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!  

PageBreak

Donald Tramp, međutim, ne odustaje od nje već decenijama. Koristi je posebno u poslu, pa su tako sva stakla na njegovom hotelu u Las Vegasu presvučena filmom od 24-karatnog zlata. 

PROČITAJTE JOŠ: Novi američki predsednik već promenio izgled Ovalne sobe: kakve zavese, tepih i sofe je tražio Donald Tramp (FOTO)

U trospratnom stanu na Menhetnu skoro da je nemoguće naći nešto na čemu nema zlata... Od zlatnih slova koja će vam na samom ulazu pokazati da ulazite u "Trump Tower" (Trampovu kulu), pa preko zlatom obojenog nameštaja i zlatnih poslužavnika do čaša sa zlatnim rubovima.

Dva velika uzora za uređenje Trampovog stana predstavljaju čuveni kraljevski dvorci: Versaj, po ugledu na koji je napravljena, recimo, Sala ogledala i veličanstveni dvorac u Petrogradu koji je oduševio Donalda Trampa.

POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI TRAMPOV PRIVATNI AVION SA ZLATNIM ELEMENTIMA!

PageBreak

Novi američki predsednik bio je oduševljen predlozima arhitekte da se kopiraju elementi rokoko stila, kojeg odlikuju maksimalno kitnjasti detalji i ukrasi. Ima tu mermera, kićanki, ornamentalnih ivica, stotine ukrasnih lajsni, bogatih ramova, dubokih tepiha, reprodukcija slavnih umetničkih dela, kristalnih lustera i statueta. 

PROČITAJTE JOŠ: BRUKA NA BALU KOD DONALDA TRAMPA: torta je kopija Obaminog kolača, a napravljena je od STIROPORA!

Slično je i uređenje njegovog imanja Mar-a-Lago u na Floridi, vrednog 200 miliona dolara. Uz 126 soba, ovu nekretninu krasi i balska dvorana u stilu Luja XIV, sa zidovima prekrivenim zlatnim listićima vrednim 8 miliona dolara.

A kroz privatni avion Donalda Trampa provešće vas njegova seksi sekretarica Amanda Miler uživo... reći ćemo samo da su kopče na sigurnosnim pojasevima - zlatne!

SVE SLIKE ZANIMLJIVIH ZLATNIH PREDMETA KOJE TRAMP POSEDUJE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Tekst: K. I.

Izvor: Lepa & Srećna 

LepaiSrecna Zidovi Trampove dvorane prekriveni su neverovatnim zlatnim listićima vrednim čak 8 miliona dolara, ali to nije ništa šta vas još očekuje! Zavirite u "zlatni" svet Donalda Trampa...