1. Fioka sa vešom

Samo savijanje, slaganje... je način kako da što više vremena provedete kraj fioke s vešom. Zato, kada operete veš, jednostavno stavite ga u fioku. Nikakvo pakovanje nije neophodno.

2. "Njegova" strana ormana

Neke stvari na svetu su jednostavno izgubljen slučaj, a da menjate nečije navike nema nikakvog smisla. Budite zahvalni što stvari uopšte nalaze u ormanu i, ponekad, pratite da li su slučajno "dobile noge" pa se nalaze na podu ili još gore - u vašem delu ormana. Tada ih samo mirno sklonite. Isto tako nonšalantno kako su i došle - vratite ih gde tamo gde im je mesto.

VIŠE: Zanimljiva kuća sa izvanrednim rasporedom: priroda i dom u jednoj celini

3. Radni sto

Činjenica koju niste znali: malo neurednosti može podstaći kreativnost. Imate dozvolu da vaš radni prostor ponekad i zapostavite. 

4. Dečija korpa sa igračkama

Čemu pedantno složene igračke kojima se deca igraju stalno. Ako i vide uredno poslagane plišane drugare, dobiće neopisivo veliku želju da ih pobacaju svuda po kući. Pustite ih zato da se neometano igraju a, kada završe, jednostavno ih sve zajedno vratite u korpu - bez ikakvog reda! Tako će isto moći da urade i vaši mališani, čim dovoljno porastu.

5. Fioka svaštara

Sama reč kaže - svaštara. Neke stvari ne mogu nigde drugo da se stave, neke stvari su tu već neko vreme stajale pa nećete znati gde su ako ih pomerite... bilo kako bilo, valja imati jednu fioku svaštaru u domu, za svaki slučaj, ako zatreba.

VIŠE: Stop lopovima: najlukaviji načini da sakrijete vredne stvari u kući

6. Kutija sa starim fotografijama

To su sećanja, a ne vremenske odrednice. Kakve veze ima ako je jedna slika iz 1991. a odmah za njom pet iz 1992. godine? Svakako je najvažije to što vi sve njih i dalje čuvate.

7. Činija svaštara

To je ono mesto gde držite sav nakit zajedno, bilo da je činija, kutija, stara fioka koja stoji van ležišta, lepo dekorisana! Bez obzira na to koja kojoj minđuši pripada, u činijama/kutijama svaštarama sve stoji zajedno. Ulepšajte ih nekim spoljnim dekorom, a što se sadržine tiče - nije da ne znate šta imate, a nije i da vam nije drago kada se ponekad iznenadite pošto pronađete na odavno zaboravljeni lančić.

Izvor: Lisa / Moj stan