Smeštena van grada i sa pogledom koji možete pronaći samo ovde, vila pruža osećaj luksuza i kvalitetnog života.

"Brizhaus" ("Breezehouse") je jedna od najlegendarnijih projekata kompanije Bluhomes.

Arhitekte su ga dizajnirale u savremenom i modernom stilu, a ceo ambijent je upotpunjen korišćenjem toplih materijala na velikim površinama.

Kuća predstavlja dobar miks punih i staklenih zidova koji su jednako izolaciono efikasni, a efekat koji ima na prostor je fascinantan. Sadrži 16 širokih kliznih staklenih "stena" koje se otvaraju na obe strane kuće, kako bi se stvorio primamljiv i ekspanzivan prostor, posebno u dnevnoj sobi i trpezariji.

VIŠE: Život u malom selu: kuća iz snova (FOTO + VIDEO)

U kući se nalaze prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, četiri spavaće sobe i tri kupatila. U celom prostoru su zastupljeni prirodni drveni dekorativni elementi.

U unutrašnjosti kuće korišćeni su prirodni materijali, nežnih boja. Opremljena je vrhunskim komadima nameštaja što samo naglašava dobar osećaj koji budi u svakom ko je vidi. Nameštaj je moderan i pažljivo uklopljen u prostor.

VIŠE: Kućica iz bajke: drvena vikendica od 18 kvadrata u koju ćete se zaljubiti

Ova kuća je ostvarenje snova za svakoga ko voli mir, luksuz i inspirativan pogled.

Prostrana terasa sa prelepi pogledom je obložena tamnim drvetom koje se odlično uklapa u prirodno okruženje.

Mnogi upravo ovako zamišljaju savršenu kuću. Pogledajte još fotografija u našoj galeriji i kreirajte svoje moderno imanje...

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Mnogi upravo ovako zamišljaju savršenu kuću! Ona se zove Brizhaus (Breezehouse), a smeštena je u prirodi i predstavlja dokaz da arhitektura koja je u simbiozi sa prirodom uvek daje fantastične rezultate. Pogledajte...