Ovom vilom vladaju belina i minimalizam, ali i neobični detalji od kojih ćete svakako bar neki poželeti...

Izuzetan porodični dom delo je arhitektonske kompanije "Amit Apel" koja se opredelila za minimalistički pristup ali i vrhunske, moderne komade nameštaja. Očigledno je kriterijum za izbor bio izuzetno visok jer je nemoguće primetiti ijedan komad viška...

Najprijatnije deluje dnevni boravak sa belom garniturom za sedenje i atraktivnim tirkiznim tepihom, koji se skoro potpuno vidi kroz stakleni stočić. Dodatni elementi su vrlo neupadljivi - počevši od jednostavne niske stalaže, pa do garniture pomoćnih stočića koji su takođe od stakla.

Bela nastavlja vladavinu i u kuhinji, ali su viseći elementi tamnosmeđi kao i čitav jedan zid, a deo pulta koji služi za obedovanje je u toploj "lešnik" nijansi. Igra velikih jednobojnih površina je izuzetno uspela - smeđi pod u dnevnoj sobi produžava se vizuelno u drvetom popločanu prostranu terasu kraj koje je i jednostavan, moderan bazen.

Neobični tepisi se mogu uočiti svuda u domu. U spavaćoj sobi ima zanimljivu, kvadratnu šaru a na pod kod kuhinje je bačena velika štavljena koža... Zanimljive figure, rasveta i poneka slika govori da su se dizajneri pobrinuli da predmeta bude što manje, ali da budu savršeno uklopljeni.

Pogledajte u galeriji slika kako izgleda ova moderna vila...

Renoviranu porodičnu kuću sa suterenom pogledajte ovde, a modernu kuću sa dogradnjom ovde.

Spomenka Marić

Izvor: Lisa/Moj stan

LepaiSrecna Jednostavno, moderno, praktično i savršeno reči su koje najbolje opisuju ekskluzivnu vilu kompanije "Amit Apel dizajn"…