Svetlosiva, bež i bela - to su recepti za svetli enterijer koji ne deluje sterilno ni bolnički, a koji je praški arhitektonski studio "oooox" primenio sa minucioznom veštinom.

Lepi kontrasti u toploj, lešnik boji koja je danas možda nepravedno zapostavljena i sitni akcenti u crnoj pretvorili su ovu porodičnu vilu u nepresušan izvor inspiracije za sve one koji vole lake, prozračne enterijere ali žele da njihov dom izgleda i otmeno i klasično.

Lešnik boja ponavlja se u velikim površinama - kakva je osnova izuzetnog svetlog stepeništa, pretvorenog u sjajan prostor za ostavljanje stvari, ali i na kaminu koji dominira u dnevnoj sobi i pritom je nimalo ne opterećuje. Svetliju nijansu videćete i u detaljima izvanrednih kupatila, a savršeno je uklopljena i u suterenu, gde je prostrana soba za odmor sa vinskim podrumom.

S druge strane kuće, suteren je iskorišćen za poslovni prostor, koji je takođe uređen jednostavno i prozračno, neopterećujuće i moderno.

Pogledajte i sami detalje ove fantastične kuće u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna More svetlosti, odlična kombinacija boja i jednostavnost uređenja doprinose utisku kompletne renesanse ove porodične kuće koja je spremna da izdrži novi vek.