Istinski ljubitelji prirode nisu više zainteresovani samo za prijatne doživljaje i lepotu motiva koji stižu iz naše okoline, već ih itekako zanima i kakvo je poreklo proizvoda kojim se okružuju.

Vrednovanje nesavršenosti koje samo ruka prirode može da oblikuje na neponovljiv način, to je ono što predstavlja suštinu trenda “Geolog”, predstavljenog na najvećem sajmu kućnog tekstila održanom u Frankfurtu početkom 2013. godine.

Nazivi četiri trenda koje su izdvojili organizatori na slavnom sajmu “Hajmtekstil” predstavljaju samo okvirne, stilske napomene: “Istoričar”, “Ekscentrik”, “Inovator” i “Geolog”. Reč je o zajedničkim karakteristikama nekih linija proizvoda koje su na sajmu izložile renomirane svetske kompanije.

Trend “Geolog” odražava neprekidnu evoluciju organskog rasta, kao i stalnu promenu – u prirodi ne postoji samo cvetanje, već i erozija, oksidacija, prirodno propadanje. Ako osluškujete planetu Zemlju, doživećete prirodu u potpunosti. A ona će za vas predstavljati inspiraciju koja će dom pretvoriti u stalno slavlje. 

LepaiSrecna Da li ste spremni da uredite svoj enterijer tako predstavlja pravu oazu prirode i dobrog života? Onda je trend “Geolog”, predstavljen na sajmu tekstila u Frankfurtu pravi izbor za vas.