Prema navodima medija čuvena američka voditeljka Opra Vinfri kupila je  veliko Orkas ostrvo koje se nalazi u državi Vašington, a platila ga je čak 8, 275 miliona dolara, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: DŽEJMI OLIVER ŽIVI U NEVEROVATNOJ KUĆI: zavirite u porodičan dom slavnog kuvara (FOTO)

Oprino ostvro ima dva prilaza za brodove, a glavna kuća na ostrvu prostire se na 680 metara kvadratnih. U kući se nalazi 5 spavaćih soba i 6 kupatila, dok kuća za goste ima 270 kvadrata, 4 spavaće sobe i 3 kupatila.

U kućama dominiraju drvo i rustični detalji, a uređenje nas najviše podseća na planinske kuće. Kombinacija drveta i kamena, rustičnog nameštaja i savršeno izabranih detalja čini da ova kuća izgleda kao dom iz bajke. 

PROČITAJTE JOŠ:POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ ŽIVI ŠAKIRA: zavirite u kuću iz snova sa bazenom i predivnom baštom (FOTO)

Na Oprinom ostrvu nalaze se još i kuća čaja, sauna, Azijska bašta, privatne planinarske staze za pešačenje, potok i jezero.

Kliknite OVDE da listate slike i pogledate kako izgleda unutrašnjost Oprine kuće i ostatak njenog ostrva!


Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Opra Vinfri kupila je celo ostrvo sa dve kuće, a kada vidite kako izgleda unutrašnjost kuće i okolina na ostrvu, bićete oduševljeni!