U malom stanu, u malom budžetu, u minimalistički uređenom prostoru - detalj je zakon!

Upravo detalji su zlata vredni i u kupatilu jer čak i tada kada nemamo dovoljno novca za proširenje od 20 kvadrata u kojem će se naći džakuzi kada i horizontalni tuš, možemo sebi priuštiti doživljaj luksuza pomoću specijalnih sitnica!

Ovih 10 stvari mogu znatno da poboljšaju kvalitet vašeg kupatila. Mogu da mu promene izgled na bolje, da ga osveže, ali i opreme za sve!

Od pribora za pranje zuba do aparata za grejanje peškira, ovo je lista stvari koje svi hedonisti priželjkuju u svom kupatilu!

VIŠE: Neobične ideje za kupatilo: kameni umivaonik u zen stilu

1. Mekani, luksuzni peškiri.

Peškiri koji već na prvi pogled deluju izgledaju mekano, raskošno, to su kvalitetni peškiri koji i prijaju vašoj koži, a vaše kupatilo čine toplim i prijatnim mestom. Možete ih i personalizivati i ušiti monogram ili dodati naročitu aplikaciju koju volite, to će kupatilo učiniti vašim ličnim carstvom!

2. Prostirka od memorijske pene. 

Zamislite kako izlazite iz kade ili tuš kabine, osveženi, mirišljavi, a vaša stopala kao da grli prostirka od memorijske pene, masira ih... ovo je definitivno nešto u šta valja uložiti!

3. Kvalitetan tuš.

Razlika između bilo kog tuša i kvalitetnog tuša i je razlika između dobrog i fantastičnog jutra! Uvek birajte kvalitet.

4. Ogledalo koje se ne magli.

Poželjno je održavati ogledala u kupatilu tako da se ne magle, te da ih u bilo kom trenutku možete koristiti. Jedna kompanija je čak osmilila ogledalo koje je zakačeno za glavu tuša koje vam može biti od velike pomoći.

5. Radio.

Većina ljudi sluša muziku tokom kupanja, ali i ima poteškoća sa uređajima. Morate da pazite da se ne pokvase, ako ih ostavite predaleko onda ne čujete muziku... zato pronađite tuš-radio! U pitanju je vodootporni blutut uređaj sa malim, ugrađenim zvučnicima. Ovaj uređaj prenosi muziku sa vašeg telefona i može sasvim fino da stane bilo gde u vašoj tuš kabini, jer je veličine i oblika teniske lopte. 

6. Lepe zavese za tuš kabinu.

Ponekad nisu dovoljna samo vrata, već i lepa, kvalitetna zavesa za tuš kabinu, više iz estetskih razloga. 

7. Bademantil.

Isto kao što se trudite da imate pri ruci u kupatilo kvalitetne peškire, tako se potrudite i da imate dobar bademantil. Pronađite klasični bademantil koji vam savršeni pristaje i koji će vam dobro služiti.

8. Grejači.

Kako bi vaši peškiri uvek bili sveži i mekani, a i kako bi izbegli šok hladne toaletne daske, pronađite spas u grejačima! Kažu da je zagrejana daska poseban ugođaj...

9. Odlažite sa stilom.

Potrudite se da mesto gde držite sapun, kozmetiku... ima posebnu čar. Takođe, odlažite preparate u lepe ambalaže bez bilo kakvih natpisa kako bi uvek videli i znali odmah gde vam šta stoji. Luksuzno kupatilo bez velikog ulaganja - sjajno! A za ukras pronađite i postavite u ugao prostorije poneku sveću, a koliko ćete je koristiti - to je na vama da odlučite!

VIŠE: Kako da jarkim bojama osvežite kupatilo koje vam je dosadilo

10. Set za brijanje.

Kvalitetan i lep set za brijanje, bio on "new age" ili onaj starinski naprosto mora da postoji u kupatilu svakog gospodina. On će mu dati dušu... posebno ukoliko ga odložite na neko vidno mesto, kraj nekog umetničkog dela (slike) koja predstavlja vašu ličnostl. Ostavite svoj pečat u vašoj oazi!

Pogledajte još ideja za uređenje kupatila u našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Za razliku od onih koji uređenje kupatila shvataju zdravo za gotovo, hedonisti koji istinski uživaju u ovom kutku životnog prostora moraju da imaju sledeće predmete...