Kupatilo je jedan od najbitnijih prostora doma, koji mora da zadovolji sve funkcionalne, ali i estetske kriterijume, a najnoviji trendovi su uveli novitete, koji zadovoljavaju skoro svačiji ukus. 

Studio nameštaja "De Witt" dosetio se kako da iskoristi kamen u kupatilu i uz pomoć njega stvori zanimljivu atmosferu toaleta koja vas mami da se opustite koji trenutak duže u njemu, uz dozu otmenosti i glamuroznosti.

Toalet inspirisan duhom samuraja ističe se slavinom dugačkom čak metar koja, spuštajući se od zida uz ogledalo sve do kamenog umivaonika, podseća na samurajski mač spreman da raseče lavabo svakog trenutka. 

Strateške mešavine materijala i završne obrade stvaraju iluziju većeg prostora  - naslagani kamenčići iza atraktivnog umivaonika, pod i zidovi obloženi prirodnim javorom kao i ogledalo koje prelama svetlost. 

Drvena dvokrilna vrata, koja dele kupatilo na dva izdvojena dela, u kombinaciji sa kamenom pružaju specifičan ugođaj. Potpuno drugačije i osvežavajuće! Pogledajte galeriju...

Tekst: Staša Miljković

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Doza otmenosti i glamura, kao i primena plemenitih prirodnih materijala izdvaja ovo kupatilo u mnoštvu sterilnih i običnih.