Dizajner italijanskog porekla Greg Natale pokazao je da porodica sa malom decom može da živi u modernom stanu u kome može da se ponaša potpuno opušteno, bez ustezanja.

Ako ste strahovali da svoj dom uredite tako da preovlađuje moderni elementi i svetlije boje, jer biste u tom slučaju morali da hodate na vrhovima prstiju, svoje strepnje možete da odbacite.

VIŠE: Ideja za ljubitelje elegantnog enterijera: dnevna soba i trpezarija u svetlim bojama

Naime, dnevni boravak je prostran i obojen u sive, crne i bele nijanse, dok su detalji na nameštaju zlatni i daju ambijentu dozu baroknog stila. Tapacirani detalji su većinom u pastelnim tonovima, dok je pod od tamnog drveta što dodatno produbljuje prostor. Pravi kutak za porodično uživanje!

Kupatilo se nadovezuje na monohromatski desen iz dnevnog obravka - crno-bele pločice, crna toaletna komoda i staklena tuš kabina, koja je dovoljno velika da u nju (ukoliko imate bebu) možete da smestite i kadicu za kupanje.

VIŠE: Stan i poslovni prostor na dva nivoa: kuhinja ispod galerije

Kada je reč o spavaćoj sobi, paleta boja iz dnevnog boravka zadržan je i ovde, s tim što su zidovi oblepljeni crno-belim tapetama. Drven nameštaj je takođe u barknom stilu - crni komadi oivičeni zltanom bojom, dok celokupan utisak prefektno uklopljenih elemenata razbija drveni rustični pod.

Manja spavaća soba je u pastelnim tonovima, a beli reljefni zidovi u kontrastu su sa staklenim lusterom. Jednostavnost ove sobe nagoveštena je pastelnim detaljima koji se nalaze svakoj prostoriji. Ova soba je idealna je za decu.

Neočekivani elementi jeste svetlozelena kuhinja, mala ali praktična, na koju se nadovezuje deo za ručavanje u tamnim tonovima, dovoljno prostran da uživate u porodičnim obrocima.

VIŠE: Prostor za rad i spavanje: 15 ideja za galerije sa ogradom (FOTO)

Ako želite da i vaš dom bude moderan, elegantan, ali i udoban, ostatak inspiracije potražite u našoj galeriji slika. 

Izvor: Lisa/Moj stan

LepaiSrecna Ukoliko želite da živite u elegantno dekorisanom stanu, a ne želite da se odreknete udobnosti, znajte da je spoj ove dve želje ipak moguć...