Estetika Grega Natala spaja monohromatske i geometrijske printove kojima se suprotstavljaju bogate  teksture tapaciranog nameštaja i tepiha i tako tvore očaravajuću harmoniju. 

Ovaj dizajner obožava enterijere u kojima se poigrava optička iluzija i savetuje dekorativne vrste enterijera koji nikada ne izlaze iz mode. Dakle, birajte crno-belu kombinaciju koju ćete obogatiti trećom bojom: plavom, narandžastom ili zelenom. 

Izdvajamo kuću Kariljanou kojoj preovladava bela boja u kombinaciji sa sivom, svetloplavom i bojom kamilje dlake. Drveni nameštaj je, prelep, u belom tonu, dok su tapacirani delovi u nekoj od tri pomenute boje. Metalni nogari stolova nose boju zlata, podovi su u lepoj braon nijansi, dok detalji dolaze u raznim varijantama tirkiz i plave boje. 

Greg je uspeo da i kuhinju pretvori u pravo elegantno carstvo - ako je neophodno, stolice uz ovaj sto za ručavanje mogu se lako prebaciti u trpezariju tako da ima mesta za brojne goste. Kako izgleda ovo elegantno carstvo pogledajte u galeriji slika.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Ukoliko volite pedantne enterijere sa efektom iznenađenja, istovremeno moderne i klasične u pastelnim tonovima čiju igru razbija jedna, jaka boja, inspirišite se radom australijskog dizajnera italijanskog porekla - Grega Natala.