Skandinavski dizajn i stil ne može da vam se ne dopadne jer u pitanju je savršeni spoj jednostavnosti, modernih elemenata i, naravno, komfora. Švedski apartman koji vam predstavljamo sinonim je za udobnost, a posebno će se dopasti sanjarima koji maštaju o mirnom i komfornom kutku samo za sebe i svoje snove.

VIŠE:Savršeno potkrovlje za mladalački par

Drvene grede i zid od cigala odlični su detalji kojima ćete uneti toplinu u prostor, a ovde je to urađeno na odličan način. Udobna dnevna soba je upravo odvojena od trpezarije i kuhinje jednom drvenom gredom. Iako je u pitanju jedna celina, vizuelno dobijate utisak dve prijatne prostorije. Drvene stepenice vode ka spavaćoj sobi koja je zapravo više mesto za odmor i relaksaciju.

VIŠE: Praktičan stan u potkrovlju za par sa detetom

Umesto klasičnog kreveta u ovom romantičnom kutku postavljena je ljuljaška za uživanje, čitanje, a verovatno i spavanje. Arhitekte nisu zaboravili da naprave i pravu spavaću soba koja se nalazi odmah pored dnevnog boravka.

Pronađite divne detalje u našoj galeriji slika.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Skandinavski dizajn u sjajno rešenih 60 kvadrata privlači pažnju svih koji vole efektne enterijerere... sigurni smo da će i za vas ovo potkrovlje biti vrlo inspirativno!