Pravilo broj 1. u uređenju prostora u skandinavskom stilu je korišćenje svetlih boja uz kombinaciju toplijih tonova. Upravo to je način kako ovi dizajneri stvaraju prijatnu atmosferu. 

U ovom stanu naročito su se potrudili da obezbede širinu prostora pa nepotrebnih komada nameštaja nema i kretanje je svuda olakšano. Jedini izuzetak napravljen je kod spavaće sobe koja zahteva intimu.

Šarene tapete u kuhinji i trpezariji razbijaju belinu koja preovladava, a kuhinja je mala, ali toliko simpatično uređena da joj nijedna domaćica ne bi odolela.

Ovde pogledajte jedno moderno potkrovlje od 60 kvadrata.

U sklopu dnevnog boravka našlo se mesta i za radni sto i ostale sitnice, dok je spavaća soba podređena odmoru i funkcionalnom krevetu ispod kojeg se nalaze praktične fioke za sve one sitnice kojima stalno tražimo mesta.

Učite od švedskih dizajnera i uredite dom tako da bude u isti mah moderan i jednostavan. U galeriji vas čekaju slike i ideje koje sigurno možete iskopirati za svoj dom.

LepaiSrecna Život u dvoje podrazumeva da se udruže ideje i stilovi i stvori jedan savršeni prostor za uživanje. Uz pomoć švedskih stručnjaka potkrovlje koje vam predstavljamo pretvoreno je u idealni kutak za mladi par...